10:46 30.06.2015

Порошенко внесе до ВР подання про призначення Грицака главою СБУ найближчими днями – Кононеко

2 хв читати
Порошенко внесе до ВР подання про призначення Грицака главою СБУ найближчими днями – Кононеко

У парламентській фракції "Блок Петра Порошенка" заявляють, що президент України Петро Порошенко днями внесе подання до Верховної Ради на призначення керівником Служби безпеки України Василя Грицака і вже в четвер парламент зможе розглянути це подання.

"Сьогодні-завтра президент внесе на розгляд Верховної Ради кандидатуру Грицака на посаду керівника СБУ", - повідомив журналістам перший заступник голови фракції Ігор Кононенко у вівторок в Києві.

За його словами, В.Грицак зустрінеться з фракціями, як того вимагає регламентна процедура, а в четвер парламент зможе розглянути це питання.

Як повідомлялося, 18 червня Верховна Рада ухвалила постанову про звільнення Валентина Наливайченка з посади глави СБУ.

Того ж дня президент України Петро Порошенко поклав тимчасове виконання обов'язків глави Служби безпеки України на першого заступника керівника спецслужби Василя Грицака.

В.Грицак, 1967 року народження, генерал-полковник, керівник Антитерористичного центру при СБУ, перший заступник глави СБУ.

На службі в органах державної безпеки України - з 1990 року. Працював у департаменті захисту національної державності Служби безпеки України.

Із 24 травня 2005 року до 28 грудня 2006 року обіймав посаду начальника Київського обласного управління СБУ. 28 грудня 2006 року призначений на посаду начальника Київського міського управління СБУ. З 11 квітня 2008 року був начальником Головного управління СБУ в місті Києві та Київській області.

Із 4 червня 2009 року - заступник глави СБУ - начальник Головного управління з боротьби з корупцією і організованою злочинністю Служби безпеки України.

11 грудня 2009 року призначений на посаду першого заступника глави СБУ - начальника Головного управління "К" з боротьби з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА