14:24 23.08.2014

Бойовики продовжують обстрілювати житлові квартали на сході України - РНБО

1 хв читати
Бойовики продовжують обстрілювати житлові квартали на сході України - РНБО

На сході України незаконні збройні формування продовжують обстрілювати житлові квартали міст і цивільні об'єкти, повідомив спікер інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко.

На брифінгу в суботу в Києві він повідомив, що, зокрема, йдеться про Макіївку, Красний Луч, Лутугине, село Георгіївка в Луганській області, а також у Донецьку.

"У Луганську терористи повністю зруйнували школу №7. У приміщенні вибито вікна і пошкоджено стіни", - наголосив А.Лисенко.

Він також нагадав, що в Ясинуватій Донецької області внаслыдок обстрілу бойовиками пошкоджено коксохімічний і машинобудівний заводи.

"В Алчевську терористи обстріляли газорозподільну станцію, через що припинилося газопостачання Алчевська, Перевальська і Алчевського меткомбінату. В районі села Зайцеве Артемівського району Донецької області бойовики замінували сам газопровід", - розповів спікер інформцентру РНБО.

За інформацією Державної служби з надзвичайних ситуацій, загальна кількість мирних жителів, які залишили зону бойових дій і територію Криму, становить майже 180 тисяч осіб.

На кордоні районів проведення АТО розгорнуто п’ять транзитних пунктів для зустрічі внутрішньо переміщених осіб із розрахунку до 70-400 людей кожен, а саме: у Донецькій області - у районі міст Красноармійськ, Волноваха і Маріуполь в Луганській області - в районі міста Сватове та Лисичанськ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА