23:42 05.04.2018

Кличко: Якщо капремонт дороги зроблений неякісно, підрядники усувають недоліки за свій рахунок

2 хв читати

Якщо протягом п’яти років після капітального ремонту дороги в столиці на ній з’являються тріщини чи ями, підрядники повторно проводять роботи і усувають недоліки за свій рахунок. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив в інтерв’ю виданню «Факти».

«З 2015 року на такий гарантійний ремонт компанії-підрядники витратили більше ніж 30 мільйонів гривень. Наприклад, вони виправляли недоліки на таких об’єктах як проспект Бажана, Броварський, Правди, вулицях Амурська, Тимошенко, Овруцька, Вишгородська, Народна», - заявив мер Києва.

Віталій Кличко також зазначив що багато доріг столиці потребують  ремонту.  «Київавтодор» завершив обстеження об’єктів, які відремонтують цього року.  І вже сформовано графік, за яким будуть виконувати основні роботи.

«В столиці є значна частина доріг, де не робили ремонт понад 40 років. Ні капітальний, ні частковий,  - зазначив Віталій Кличко. – Зараз, окрім капітальних ремонтів, в багатьох районах проводять частковий ремонт за допомогою так званого холодного асфальту а також рециклінгу  - переробки старого асфальту. Але хочу запевнити, що частка так званого ямкового ремонту в Києві стає меншою на 20 відсотків щороку. А стосовно капітального ремонту, то у 2016  було відремонтовано 44  об’єкти, а минулого – 93».

Також мер столиці розповів про об’єкти, які планують капітально  відремонтувати цього року. Насамперед це будуть дороги, стан яких викликає найбільше нарікань у киян.  Це, зокрема, вулиця Олени Теліги, бульвар Вернадсього, шляхопровід на перетині проспекту Комарова з бульваром Вацлава Гавела, транспортної розв’язки на перетині проспекту Леся Курбаса та улиці Гната Юри.  А також – вулиця Алма-Атинська, де за словами Віталія Кличка капітальний ремонт востаннє робили в 1959 році.

 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Усі контракти на деревину для фортифікаційних споруд, укладені Харківською обладміністрацією, безавансові

"Укренерго" завтра планує обмежувати енергопостачання тільки промисловості

Шмигаль: Завдання кожного міністерства та міністра забезпечити енергетичну автономність установ критичної інфраструктури

Шмигаль: Енергосистема цілісна і працює стабільно, проте генерації електроенергії не вистачає

"Укренерго" підтверджує запровадження обмежень е/е з 19:00 до кінця доби, просить економити

Відкриття аеропорту у Львові допоможе закрити небо над Україною - голова Львівської ОДА

Глава Мінекономіки скасувала наказ про бронювання Glovo, Visa, Favbet Tech, компанії заявляють про своє законне право на бронювання

Низка обленерго повідомляють про зміну в їхніх регіонах тривалості обмежень е/е у п'ятницю

Стефанішина допускає продовження режиму "торговельного безвізу" на 2025-2026 роки

Делегація України в Аргентині й Чилі пропонує вільну торгівлю та участь у відновленні - Мінекономіки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА