Архів-музей запрошує на концерт Андрія Луньова та Анастасії Шанскової

Автор: ЦДАМЛМ України | 10 січня 2020 14:25 |

У рамках літературно-музичного проекту

«Мистецькі зустрічі в архіві-музеї» представляємо

концерт  українських музикантів Андрія Луньова та Анастасії Шанскової «Крізь стилі та час»

 

Центральний державний архів-музей літератури і мистецтва України запрошує розпочати тиждень з класичної музики і запрошує на концерт.

13 січня 2020 р. о 17:00 у рамках літературно-музичного проекту «Мистецькі зустрічі в архіві-музеї» у конференц-залі Архіву-музею відбудеться концерт українських піаністів Андрія Луньова та Анастасії Шанскової під назвою «Крізь стилі та час».

Андрій Луньов – український піаніст-віртуоз, переможець багатьох міжнародних конкурсів, зокрема, у Чехії, Словаччині, Німеччині, Великій Британії та Україні. Нараз виступає з сольними концертами в Україні, Польщі, Латвії, Німеччині, Іспанії, Італії, Чехії та Словаччині. Має CD-записи з творами Ф.Шопена, Ф.Ліста та К.Шимановського; фондові записи на українському радіо, в тому числі з оркестром Національної радіокомпанії України, записи на українському, польському та чеському телебаченні. Проводить майстер класи в Іспанії, Латвії та Україні.

Анастасія Шанскова – переможниця Міжнародного конкурсу молодих піаністів пам’яті Володимира Горовиця (Україна), конкурсу імені Фредеріка Шопена (Польща), конкурсу імені  Володимира Віардо (Україна). Виступає з сольними концертами та з оркестрами в Українi, Австрії, Іспанії, Італії, Польщі та Словаччині. На запрошення товариства імені Ференца Ліста виступала з циклом сольних концертів у Вроцлаві. Була запрошена на відкриття сезону 2019-2020 Vienna International pianists у Gesselllschaft für Musiktheater.

ЦДАМЛМ України запрошує усіх шанувальників сучасного українського мистецтва відвідати захід і зануритись у чарівну атмосферу класичної музики.

 

Проект «Літературно-мистецькі зустрічі в архіві-музеї» було започатковано у квітні 2012 р. У його рамках відбуваються виступи відомих українських та зарубіжних музикантів-виконавців, творчі вечори письменників, художників та композиторів, які супроводжуються тематичними презентаціями документальних матеріалів з фондів ЦДАМЛМ України. Проект спрямований на встановлення діалогу між актуальним мистецьким процесом та «задокументованим» минулим.

 Вхід вільний

 Адреса Центрального державного архіву-музею літератури і мистецтва України: вул. Володимирська, 22-А, територія Національного заповідника «Софія Київська»

(Центральний вхід). тел.:  +380 44 2784481; e-mail: cdamlm@arch.gov.ua

Теги

Схожі публікації

Коментарі (0)

 

Новини

Події

Журнал
«Музейний простір»

Актуальний номер - № 4(14) за 2014 рік

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

Рейтинг

Календар

Травень 2024

Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Квітень | Червень