Аліса Попова показала свій доробок у музеї

Автор: Мелітопольський краєзнавчий музей | 15 листопада 2018 23:21 |



Творчість – це світ навколо нас, це краса, що оточує людину з перших хвилин її земного буття,  хвилює і бентежить  людську душу, намагається запалити бажанням до творення чогось нового ,  бо прекрасне завжди народжується в творчості.


14 листопада 2018 року о 14.00 в Мелітопольському міському  краєзнавчому музеї всі відвідувачі отримали чарівну нагоду потрапити в світ творчості та майстерності, адже саме в цей час  відбулось відкриття першої персональної виставки художніх робіт мелітопольської художниці, учасниці та призерки багатьох міських, всеукраїнських, європейських та міжнародних конкурсів – юної, але надзвичайно талановитої Аліси Попової!  Це вперше за історію музею проходить персональна виставка такого юного митця!

Виставка картин - це завжди свято. Живопис викликає абсолютно особливі емоції. Він переносить нас у світ почуттів подібно добрій чарівниці, захоплює нас вгору на своїх крилах. Насолоджуючись цією красою, по-новому сприймаєш видимий світ. Це і є магія великого мистецтва, а Аліса - чудова, натхненна, юна художниця - і є маленька чарівниця, яка своєю творчістю допомагає  нам побачити цей прекрасний світ.

Дитинство - це батьківщина душі людини. Поки чоловічок маленький, він радіє життю і радує оточуючих своєю появою на світ, тому що поруч найвірніші супутники життя - люблячі батьки. Саме батьки вкажуть шлях, навчать і допоможуть, як освоїтися в новому світі, де проявити свій талант. Тож не можна не виразити захоплення батьками Аліси – Світланою та Костянтином Поповими, які у всьому підтримують свою донечку! З вітальними словами виступили  викладачі та педагоги Аліси - Кулєшова Світлана Володимирівна, Антонюк Володимир Іванович, Воропай Юлія Олександрівна, заступник директора ліцею №9 Рєзанова Марія Іванівна і директор Мелітопольського міського краєзнавчого музею Ібрагімова Лєйла Різаєвна.

Найголовніше для художника - це визнання глядачів, і ми сподіваємося, що вам сподобаються роботи нашої юної художниці. Дивлячись на дивовижні роботи, розумієш, наскільки їх світ яскравий, красивий і світлий – в них багато душевного тепла, любові, радості, яку Аліса щедро дарує їх своїм педагогам, батькам і друзям.

На виставці представлено більше 100 творчих робіт, різних за техніками та жанрами! Ознайомитися  з роботами юної художниці можна буде впродовж двох місяців.

Будемо раді бачити Вас!

Біографічна довідка

Аліса Костянтинівна Попова народилася 1 вересня 2008 року у м. Сімферополь, проживає в м. Мелітополь, Запорізька область, Україна.

З 1 року 7  місяців до 6 років ходила у дитячий садок №29 «Золотий півник». З 2 до 4 років ходила у дитячий розвиваючий центр «Чомучка», учитель - Кириленко Олена Станіславівна. З 4 до 9 років ходила в студію дизайну «Вілорія», заняття проводили: Корогодська Людмила Валеріївна, Кулєшова Світлана Володимирівна, Антонюк Володимир Іванович.

Роботи Аліси приймали участь у виставці дитячих робіт в Мелітопольському краєзнавчому музеї.

В 6 років ходила у вокальний ансамбль «Капітошка» клубу «Буревісник», вчитель Рега Ганна Валентинівна. Аліса приймала участь у між клубному пісенному фестивалі «Зіроньки – 2015», де отримала Диплом Лауреата ІІ ступеня та похвальну грамоту.

З 6 до 9 років ходила в Зразковий театр танцю «Золушка», вчителі: Шпілєва Галина Павлівна, Данілова Олександра Євгенівна.

22.10.2016 року приймала участь у Міжнародному фестивалі-конкурсі хореографії «Day of the Dance» у місті Львові, і отримала Диплом та медаль – 1 місце.

19.11.2016 року приймала участь у Всеукраїнському телевізійному хореографічному фестивалі-конкурсі «Зірки Терпсіхори – 2016» у місті Запоріжжі, та отримала Диплом і медаль Лауреата І ступеню.

З 7 до 8 років займалась у вокальній студії «D’Voice» та приймала участь у міських концертах. Вчитель - Дорошенко Олена Олександрівна.

З 8 років займається індивідуальними уроками малювання з Антонюком Володимиром Івановичем, а з 9 років в Студії образотворчого мистецтва «Веселка» в ліцеї №9.

В березні 2017 року приймала участь в Обласному фестивалі дитячої творчості «Краса божого світу» у Мелітопольському краєзнавчому музеї та отримала Диплом учасника.

В листопаді 2017 року приймала участь у виставці дитячих робіт «Сходинки до мрії» від студії образотворчого мистецтва «Веселка» у Мелітопольському краєзнавчому музеї.

З 7 років навчається в ЗОШ №4. Зараз у 4-А класі, класний керівник -  Воропай Юлія Олександрівна.

28.12.2017 року отримала Грамоту за ІІ місце у міському конкурсі з початкового технічного моделювання «Технорайдуга» в номінації «Аплікація з геометричних фігур».

29.12.2017 року отримала Диплом «Дипломант» міського етапу Всеукраїнського гуманітарного конкурсу «Космічні фантазії».

05.02.2017 року отримала Грамоту «Лауреат» міського етапу ХІ Міжнародного екологічного конкурсу «Загадкове життя домашніх улюбленців».

29.03.2018 року отримала Грамоту «Лауреат» міського етапу обласного конкурсу-виставки з декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край».

05.05.2018 року отримала Грамоту за активну участь в обласному етапі ХІ Міжнародного заочного екологічного конкурсу «Загадкове життя домашніх улюбленців».

Також Аліса приймала участь у Міжнародних та Європейських конкурсах:

05.08.2018 року отримала Диплом «Лауреат ІІ ступеня» за картину «Місячне місто» у конкурсі INTERNATIONAL ARTS COMPETITION «EUROPE GRAND PRIX», Париж, Франція.

30.08.2018 року отримала Диплом «Лауреат ІІ ступеня» за картину «Море очима осені» у конкурсі INTERNATIONAL ARTS FESTIVAL-CONCOURSE «EURO VISION ESPANA STAR», Барселона, Іспанія.

03.09.2018 року отримала Диплом «Лауреат ІІІ ступеня» за картину «Вишні» у конкурсі «INTERNATIONAL PORTO COMPETITION», Португалія, Іспанія.

03.10.2018 року отримала Диплом «Дипломант І ступеня» за картину «Імпро» у конкурсі «INTERNATIONAL MALTA COMPETITION» THE OFFICIAL INTERNATIONAL COMPETITION IN EUROP,  Валєтта, Мальта.

06.10.2018 року отримала Диплом «Лауреат ІІІ ступеня» за картину «Мамина любов» у конкурсі «WORLD COMPETITION IN WIEN» THE OFFICIAL INTERNATIONAL COMPETITION IN EUROP, Відень, Австрія.

В 10 років вступила до Дитячої школи мистецтв міста Мелітополь на відділення образотворчого мистецтва, вчитель - Шульга Катерина Сергіївна.

Схожі публікації

Коментарі (0)

 

Новини

Події

Журнал
«Музейний простір»

Актуальний номер - № 4(14) за 2014 рік

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

Рейтинг

Календар

Травень 2024

Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Квітень | Червень