День Фінансів.юа, 20 липня: про нові штрафи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День Фінансів.юа, 20 липня: про нові штрафи

296
День Фінансів.юа, 20 липня
Українців лякають все новими і новими штрафами. Ось ТОП-трійка дня:
  • Почалося з того, що вкотре підготували нові штрафи водіям. Приміром, за перевезення дітей в автомобілі без автокрісла зростом менше ніж 145 см і віком до 12 років тепер пропонують штрафувати на 255-340 грн.
  • Збираються штрафувати і за недотримання правил кібербезпеки. Невиконання вимог законодавства в інформбезпеці на підприємстві буде загрожувати штрафом від 850 до 1700 грн, а за повторне порушення протягом року доведеться заплатити вже більше — від 1700 до 2550 грн.
  • Вчора набув чинності закон про скасування печаток, які тепер стали непотрібними при веденні бізнесу. Не пройшло і дня, а вже озвучені штрафи *для чиновників, у разі якщо ті захочуть від приватних підприємств вимагати наявність печатки на документах. Між іншим, документи, що видаються від імені держави, як і раніше повинні бути з печатками, крім витягів з електронних реєстрів.
P.s Якщо ви добропорядний громадянин і готові оплачувати будь-які штрафи, але заковика в іншому – вам просто не вистачає грошей, то можете спробувати щастя в одній з колишніх країн СРСР з високими окладами. Або разом з 41% українців, які готові назавжди залишити країну заради нової роботи за кордоном, поїхати в ЄС.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас