США випробували нову крилату ракету великої дальності — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

США випробували нову крилату ракету великої дальності

Технології&Авто
2995
Військово-морські сили (ВМС) США випробували нову протикорабельну крилату ракету великої дальності Long Range Anti-Ship Missile (LRASM). Про це передає ZN.ua з посиланням на Defense Aerospace.
Повідомляється, що випробування проводилися на базі ВМС США “Патаксент Рівер”.
“Макет LRASM підвісили на винищувач F / A-18E / F Super Hornet з метою випробувань перевірки впливу ракети на аеродинамічні характеристики літака і його основні вузли підвіски озброєння”, – пише видання.
Також наголошується, що найближчим часом Пентагон планує провести пуски нової ракети з винищувача. Програму розробки LRASM планується завершити в 2017 році, а з 2018 року вона надійде на озброєння ВМС США.
Відзначимо, LRASM оснащена радіочастотним датчиком для виявлення кораблів, каналом зв’язку з центром управління та електронно-оптичною системою, яка призначена для розпізнавання цілей і прицільного наведення. Також ракета забезпечена захищеним модулем GPS для виявлення і знищення конкретних кораблів у складі групи.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Національне управління з ядерної безпеки (NNSA) і ВПС (США) завершили останній, третій етап спільних випробувань модернізованої атомної бомби B61-12.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас