2 серпня 2018, 18:49

"Медведчук-ТВ". На всіх екранах країни

Ви, напевно, вже чули розмову, що Медведчук купив 112-й та NewsOne. Кажуть, що восени ньюзруми цих телеканалів об'єднають, щоб вони готували новини одразу для двох каналів.

Але просувати Медведчука та його "нову еліту, яка за нейтралітет України" вже почали.

Нещодавно народ обурювався, що свою авторську програму на 112-му отримав чувак, який активно співпрацював з сепаратистськими каналами. Мова про Дениса Жарких.



Цікавий персонаж.

Ще рік тому він входив до політради партії "Соціалісти". Це та, де за лідерів тримають екс-регіоналів Кожару та Плотнікова. Запам'ятайте цю партію. Ну щоб було про кого говорити на тему "російських агентів впливу".

Але повернемось до Жарких.

Це не просто експерт сєпар-ТБ. По суті він є медіа-агітатором Медведчука.

Натрапив сьогодні на черговий випуск його програми. Давно я не бачив, щоб на українському телебаченні так вилізували Медведчука.

Свою гостю автор представив як заступника керівника львівського осередку партії "За життя" Інну Іваночко.

"С приходом Медведчука партия приобретает новые возможности. Он делает очень много для мира в Украине. Будет увеличение рейтинга партии, Западная Украина его тоже поддерживает", – розповідала Іваночко. Ще ряд подібних "експертів" підтверджували ці тези.

Але давайте згадаємо, хто така Іваночко.

На сайті медведчуківського "Украинского выбора" вона згадується як керівник львівського гуманітарної групи львівського осередку цього руху.

І ще. У березні цього року СБУ проводила обшук у Іваночко.

Тоді речниця СБУ СБУ Олена Гітлянська заявляла, що СБУ проводить цілий ряд обшуків в осіб, підозрюваних у сприянні країні-агресору в проведені антиукраїнських акцій.

Сама Іваночко обшук у себе пов'язувала з тиском на Медведчука.

І що ж ми маємо у підсумку? Підозрювана у сприянні країні агресору в програмі експерта сєпар-ТБ розповідає, який класний Медведчук.

Але це ще квіточки.

Поки вони лише з'являються в ефірі таких "Медведчук-ТВ". Давайте спрогнозуємо, що буде за рік. А за рік з таких ось Жарких та Іваночко буде складатися виборчий список партії Медведчука "За життя". Ну і Шуфрич з Рабиновичем будуть десь там.

Пам'ятаєте розмови, що сєпарам з "Новоросії" не місце в українському парламенті? Так прямо і тупо Кремль працювати не буде (скоріше за все). А от через різні вже існуючі партії з відчутним рейтингом вони таки пролізуть до Ради.

Свою роль у цьому відіграє "Медведчук-ТВ".

І ось тут питання до інших ходунів в ефіри інформаційних телеканалів. Якщо для вас участь в ефірах "Раша-тудей" та "Россия-24" зрада зрадная, то якого фіга ви ходите в ефіри тих телеканалів, які є погано прихованими російськими інформаційними ресурсами в Україні?

Нещодавно ігнор NewsOne протримався кілька днів. А чи можливий ігнор "Медведчук-ТВ"? Чи великі патріоти бігатимуть і далі на ефіри за першим дзвінком?

Благали про допомогу – врятовані! Неймовірна історія з Херсона

Неймовірна історія з хеппі-ендом. На лівому березі Дніпра під Херсоном застрягла жінка з хлопчиком та дівчинкою. Вода поступово підіймалася, вони рятувалися на другому поверсі, на даху будинку...

Я потрапив у Херсон

Я потрапив у Херсон. Одразу зателефонував своїй редакторці Жені Моторевській, сказав, що буде репортаж з окупованого міста. Але чомусь вона такій новині від мене не зраділа...

Гол усього життя. За це і воюємо

За такі моменти ми любимо життя. Наприкінці матчу Динамо проти Евертона на поле вийшов ось цей чоловік. Він – вболівальник з Евертона. Але на поле він не вибіг, як іноді роблять фанати...

Легенди ЗСУ. Позивний "34"

Герой України танкіст Сергій Пономаренко має позивний "34" – по номеру його танка в АТО. Цю цифру "34" добре запам'ятали російські окупанти...

Зеленський, Демченко і "Харківські угоди"

"Гасите этих казлов!" Саме цей заклик асоціюється у мене з ратифікацією т.зв. "Харківських угод". З такими словами регіонали.ру кидалися на тих депутатів, хто протестував проти продовження базування руzкого флоту в українському Севастополі...

"Понять и простить"? Ще раз про медведчуківських медійників

Ми стали забувати, як виглядають медведчуківські медійники. Але от колишній спікер вирішив нагадати. Цією світлиною Разумков дякував медійникам з закритих телеканалів Ахметова...