RU
 

У Швеції розстріляли людей у ресторані, є загиблі

Корреспондент.net,  19 березня 2015, 07:29
0
679
У Швеції розстріляли людей у ресторані, є загиблі
Фото: Скриншот из видео
Кількість жертв може зрости, вісім людей отримали важкі поранення

Невідомі розстріляли людей в ресторані під час перегляду футбольного матчу.

Невідомі, озброєні автоматами Калашникова, відкрили стрілянину в одному з ресторанів у шведському місті Гетеборг. Є загиблі, повідомляє газета Afton Bladet.

Інцидент стався в середу близько 22:23 за місцевим часом в районі Хісінген на площі Ворведерсторйєт. За словами очевидців, в ресторан під час перегляду футбольного матчу увірвалися двоє людей, які відкрили стрілянину.

У поліції повідомили про двох загиблих і восьми поранених, при цьому правоохоронні органи побоюються, що кількість жертв зросте, тому що частина потерпілих перебуває у важкому стані.

Поки ніхто не затриманий за напад, в поліції вважають, що стрілки - члени злочинних угруповань. Місце злочину наразі оточене, там перебувають щонайменше 20 поліцейських машин.

Раніше 18 березня стрілянина сталася в торговому центрі Fields в Копенгагені. Троє отримали поранення, за підозрою в причетності до злочину були затримані троє людей.

Як повідомляв Кореспондент.net, напередодні жертвами атаки бойовиків на прилеглий до будівлі парламенту музей в Тунісі стали 19 осіб, у тому числі 17 туристів.

ТЕГИ: Швециястрельбаресторан
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі