14:59 10.11.2019

Фракція "Слуга народу" у понеділок може розглянути питання санкцій до Яременка

2 хв читати
Фракція "Слуга народу" у понеділок може розглянути питання санкцій до Яременка

Голова партії "Слуга народу" і перший заступник голови фракції політсили у Верховній Раді Олександр Корнієнко заявив, що в понеділок депутати можуть розглянути питання про накладення санкцій на свого колегу, голову парламентського комітету у закордонних справах Богдана Яременка, який став фігурантом скандалу.

"Я думаю, що завтра на фракції розглядатимуть Порядок денний на тиждень і, можливо, ситуацію з Богданом Яременком", - заявив Корнієнко журналістам у неділю в Києві.

Він додав, що щодо інших депутатів "Слуги народу", вчинки яких також викликали обурення в суспільстві, зокрема поява парламентарія-мажоритарника із Запоріжжя Євгенія Шевченка в ефірі російського телебачення, рішення фракція поки що не ухвалювала.

Як повідомлялося, раніше в ЗМІ було опубліковано фото листування Яременка в смартфоні з секс-працівницею, яке він вів під час засідання в парламенті. Депутат потім стверджував, що листування він сфабрикував свідомо для провокації журналістів, проте пізніше вибачився за свій вчинок у Facebook.

1 листопада парламентські фракції "Європейська Солідарність", "Батьківщина" та "Голос" порушили питання про доцільність перебування Яременка на посаді голови Комітету з питань зовнішньої політики. Яременко заявив, що написав заяву про складання повноважень голови комітету, але передасть його голові Верховної Ради Дмитру Разумкову, якщо рішення про його відставку ухвалить фракція "Слуга народу".

Перший заступник голови фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко повідомив, що фракція обговорить ситуацію щодо Яременка наступного тижня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Порошенко везе на фронт 2 тисячі денних та нічних FPV-дронів і "Мавіків"

Нетаньягу заявив, що намір Іспанії, Ірландії та Норвегії визнати Палестину надихне ворогів Ізраїлю

Бельгія, яка головує в Євросоюзі, має намір до кінця червня розпочати переговори про вступ Молдови та України до ЄС

Ізраїль відкликає своїх послів із Норвегії та Ірландії для термінових консультацій через рішення визнати Палестину державою

Геращенко має намір звернутися до Мецоли у зв'язку з проявом сексизму з боку спікера Ради

Участь Індії в Саміті миру може спонукати Китай також узяти в ньому участь - нардеп

Президент Румунії візьме участь у Саміті миру у Швейцарії - Зеленський

У ЄС погодили план із використання доходів від заморожених активів РФ для допомоги Україні

Німеччина може підтримати американський план допомоги Україні на $50 млрд - ЗМІ

Автор законопроєкту про демографічні податки його відкликає - нардеп Железняк

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА