RU
 

Аргентина забила три голи Франції, але вилетіла з ЧС-2018

iSport.ua,  30 червня 2018, 19:00
0
454
Аргентина забила три голи Франції, але вилетіла з ЧС-2018
Фото: Getty Images

У відмінному матчі збірна Франції обіграла Аргентину, вибивши її з чемпіонату світу.

 
Шикарним матчем Франції та Аргентини стартували матчі плей-офф на чемпіонаті світу з футболу 2018 року.
 
Збірна Аргентини активніше почала матч, взяла м'яч під свій контроль, але швидкий гол з першого ж моменту вдалося забити Франції. Кілліан Мбаппе з центру поля втік від трьох аргентинців, і лише Рохо його завалив у власному штрафному майданчику. Пенальті, що впевнено реалізував Грізманн.
 
Через кілька хвилин Мбаппе повторив свій швидкий прохід, але цього разу його встигли фолом зупинити до штрафної. Якщо ще згадати удар зі штрафного у поперечину від Грізманна, але можна сказати, що Франція просто зім'яла Аргентину на старті.
 
Але при цьому, Аргентина, дійсно, більше тримала м'яч, пропущений гол не сильно вплинув на її гру, вона диктувала темп, тоді як Франція намагалася зловити суперника на контратаці. У такій грі удача посміхнулася Аргентині - Ді Марія несподівано для всіх вистрілив з-за меж штрафного і м'яч опинився в дальньому кутку. На перерву команди пішли за рівного рахунку 1:1.
 
Початок другого тайму виявився за Аргентиною - Мессі вдарив, м'яч влучив у ногу Меркадо і опинився у воротах. Ось так Аргентина з 0:1 зробила 2:1.
 
Щоправда, така ситуація, схоже, тільки розлютила французів. Не минуло й десяти хвилин, як рахунок був рівним. Матюїді з флангу віддав на правий кут штрафного, де Павар зловив м'яч на ногу і вирізав у дальній кут.
 
Через п'ять хвилин французи вже були попереду. Захисники Аргентини заблокували удар Матюїді, але м'яч тут же підхопив Мбаппе, прокинув на вільний простір і пробив під Армані.
 
Дальше більше. На 69-й хвилині Жиру прокинув м'яч у вільну зону, туди увірвався Мбаппе і в дотик пробив повз Армані. 4:2.
 
Будь-який інший би на цьому здався, але не Аргентина. Був відмінний момент у Мессі, який на швидкості обіграв трьох захисників, але вдарив у руки Льоріса. А вже в компенсований час Мессі видав м'який навіс у штрафну, де Агуеро, котрий вийшов на заміну, переправив м'яч у ворота.
 
На шкоду для Аргентини, часу, аби врятувати гру, вже не залишилося. Франція виграла 4:3 і вийшла у чвертьфінал.
 
За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі