10:56 11.04.2020

У Києві кількість хворих на Covid-19 за минулу добу збільшилася на 48 осіб, серед них 5 медпрацівників і 4 дитини - Кличко

1 хв читати
У Києві кількість хворих на Covid-19 за минулу добу збільшилася на 48 осіб, серед них 5 медпрацівників і 4 дитини - Кличко

За добу 10 квітня в Києві було зареєстровано 48 нових випадків Covid-19, зокрема 5 медиків і четверо дітей, повідомив міський голова столиці Віталій Кличко.

"Динаміка поширення вірусу в столиці-тривожна. Кількість киян, які захворіли на Covid-19, за минулу добу збільшилася на 48 осіб. Один випадок, на жаль, летальний. Загалом у Києві вже 396 підтверджених випадків захворювання Covid-19", - написав він на своїй сторінці у Facebook.

Серед захворілих 20 жінок віком від 21 до 82 років, 24 чоловіки віком від 20 до 82 років, три дівчинки – 3, 11 і 15 років, і 12-річний хлопчик.

До лікарень були госпіталізовані 24 людини, інші лікуються на домашній самоізоляції під контролем лікарів.

"Я ще раз звертаюся до всіх: не применшуйте загрозу, не нехтуйте правилами! І нагадаю: цими вихідними для контролю за дотриманням обмежень правоохоронці нестимуть посилену службу - збільшать кількість нарядів поліції для патрулювання в парках і скверах, в громадських місцях Києва. Тому не йдіть туди, де вас можуть оштрафувати! Залишайтеся вдома! Не наражайте на небезпеку себе і своїх близьких", - закликав киян Кличко.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

СБУ затримала 66-річну громадянку, яка передавала окупантам інформацію про позиції ЗСУ під Слов'янськом і закликала вбивати українських полонених

ДБР проводить обшуки в Божковській виправній колонії в Полтавській області - джерело

Бельгія поставить Україні 30 винищувачів F-16 до 2028 року

Окупанти в понеділок обстріляли 21 прикордонне село в Сумській і Чернігівській областях, поранені три мирні жителі - ОК "Північ"

РФ може підписати угоду зі ЗС Судану про обмін зброї на логістичний центр у порту на Червоному морі - ISW

У Бельгії заявили про готовність передати Україні винищувачі F-16

Унаслідок ворожих обстрілів на Донеччині загинула одна людина, поранені троє - голова ОВА

За добу на Харківщині одна загибла, 17 постраждалих унаслідок ворожих обстрілів

Унаслідок нічного удару по Боровій постраждав мирний житель

Росіяни вночі обстріляли три прикордонні громади Сумської області

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА