RU
 

"Вигадка і нісенітниця": Луческу спростував чутки про відхід з Динамо

iSport.ua,  16 листопада 2020, 19:48
0
216
 Вигадка і нісенітниця : Луческу спростував чутки про відхід з Динамо

Румунський фахівець зосереджений на роботі в київському клубі.

 
Головний тренер Динамо Київ Мірча Луческу висловився з приводу різних чуток про можливий відхід з клубу, у тому числі через відчуття самотності.
 
"Навколо відомих футбольних особистостей завжди багато чуток. Багато ЗМІ намагаються на іменах футболістів і тренерів підвищити відвідуваність сайту або тираж газети, а найпростіший шлях - це вигадати щось неймовірне, тобто те, чого немає і бути не може.
 
Так само, як і ситуація з моїм нібито відходом з Динамо через пандемію і життя на базі. Ви уявляєте, скільки часу у своїй кар'єрі я прожив на базах різних футбольних клубів? Це дуже велика кількість днів, тижнів, місяців і років. Таким є життя професіонала у великому футболі, цим мене і мою сім'ю не здивувати".
 
Фахівець заявив, що в нього величезне бажання досягти з Динамо великих перемог.
 
"Усі ці розмови про моє бажання піти - вигадки і нісенітниця. У мене велика мотивація, бажання й амбіції працювати в Динамо і перемагати з київською командою. Усе інше - чутки і маніпуляції. Тим більше, мене не налякати кадровими проблемами і нинішніми труднощами.
 
У багатьох командах я пройшов через ситуації, коли були травми, дискваліфікації і проблеми зі складом, але правильні рішення в таких ситуаціях лише підкреслюють тренерський рівень і досвід", - зазначив Луческу.
 
Раніше Луческу висловив готовність допомагати збірній Румунії.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі