ua en ru

В зоні АТО жоден український військовий не постраждав, - штаб

В зоні АТО жоден український військовий не постраждав, - штаб Фото: новини АТО (mil.gov.ua)

Бойовики 20 разів обстрілювали сили АТО

В зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі бойовики за минулу добу здійснили 20 обстрілів, жоден український військовослужбовець не постраждав. Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО в Facebook.

"Минулої доби зафіксовано 20 обстрілів позицій наших захисників. Зокрема на Донецькому напрямку з 82 мм мінометів противник вів вогонь по наших укріпленнях в Пісках. З гранатометів, великокаліберних кулеметів, снайперської та стрілецької зброї обстріляні захисники Шахти Бутівка. Також гранатомети ворог застосував по наших позиціях неподалік Кам’янки та Авдіївки, а великокаліберні кулемети – неодноразово поблизу Водяного. Крім цього, під вогонь зі стрілецької зброї потрапили оборонці Талаківки, Павлополя, Гнутового, Водяного та Широкиного", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, внаслідок вогню жоден український захисник не постраждав.

"На Луганському напрямку минулої доби режим повного припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ дотримувався у повній мірі. Ситуація по всій лінії розмежування сторін надійно контрольована підрозділами Збройних Сил України", - додали у штабі.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО за добу 2 квітня 2018...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 2 квітня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Донбасі знайшли тіло військового, який зник з військової частини у зоні бойових дій 29 березня.