RU
 

У Києві невідомий стріляв у жінку на вулиці

Корреспондент.net,  22 серпня 2019, 17:08
0
290
У Києві невідомий стріляв у жінку на вулиці
Фото: Подробности
У Києві поранили жінку

Потерпіла отримала кулеві поранення руки і живота. Поліцейські підозрюють замах на вбивство.

 
У Києві на Теремках жінка отримала вогнепальне поранення, перебуваючи на вулиці. Про це в четвер, 22 серпня, повідомила прес-служба столичної поліції.
 
Відзначається, що інцидент стався 20 серпня. Як розповіла потерпіла, близько 19:00 вона стояла у кафе. Раптом жінка почула хлопок і відчула біль у правій руці, з якої почала текти кров. Налякана киянка відразу побігла додому, звідки і викликали поліцію та лікарів. Постраждалу госпіталізували і надали необхідну медичну допомогу. У той же вечір вона поїхала додому.
 
"Вранці поліцейські подзвонили потерпілій і з'ясували, що жінка знову потрапила в лікарню. За словами її чоловіка, вдома киянка помітила невеликий отвір у животі, тому вони знову звернулися за допомогою до лікарів. Проведене рентгенологічне дослідження показало, що у постраждалої в животі знаходиться сторонній предмет. Жінку терміново прооперували. Наразі її життю і здоров'ю нічого не загрожує. Вилучено речові докази направили на експертизу", - відзначили в поліції.
 
Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею про замах на вбивство. За вказаний злочин передбачено покарання - до 15 років позбавлення волі.
 
Поліція встановлює обставини і розшукує причетних до стрілянини.
 
Як повідомлялося, сьогодні в Кропивницькому біля СІЗО вбили адвоката. Раніше він працював на керівних посадах в обласному главку Нацполіції.
 
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: Киевстрельбаженщинаранениепокушение
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі