В Житомирі за 23 млн грн реконструюють стадіон «Спартак» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Житомирі за 23 млн грн реконструюють стадіон «Спартак»

Фондовий ринок
284
У Житомирі стадіон «Спартак» є ще одним об’єктом, реконструкція якого будується на умовах співфінансування з Державним фондом регіонального розвитку (ДФРР), – заявив міністр молоді та спорту Ігор Жданов під час спільної інспекції арени з головою Житомирської обласної державної адміністрації Ігорем Гундичем.
Як передає прес-служба Міністерства молоді та спорту, на відновлення стадіону виділено понад 23 мільйони гривень: частину коштів дає міська рада, іншу – уряд через ДФРР.
Міністр зазначив, що триває будівництво нових і реконструкція існуючих трибун. Повністю буде замінено покриття великого і малого полів, встановлені нові сидіння для глядачів.
Жданов додав також, що від сонця і дощу уболівальників буде захищати восьмиметровий навіс. Також відремонтують адміністративну будівлю, роздягальні з душовими, кімнати для тренерів.
«Згідно з планом реконструкції, на стадіоні «Спартак» покладуть чотири бігові доріжки по 420 метрів кожна. Це відповідає міжнародним вимогам. Таким чином, на стадіоні можна буде проводити не тільки тренування, але і легкоатлетичні змагання», – підкреслив чиновник.
Планується, що реконструкція спортивного об’єкта буде завершена в 2018 році.
Тим часом, як повідомлялося раніше, в Києві за позовом прокуратури столиці рішенням Господарського суду Києва право власності на навчально-спортивну базу «Спартак» по вул. Кирилівська (колишня вул.Фрунзе), 105, вартістю понад 300 мільйонів гривень було визнано за державою.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас