Документ z1251-20, чинний, поточна редакція — Прийняття від 02.11.2020
( Остання подія — Набрання чинності, відбулась 28.12.2020. Подивитися в історії? )
Виберіть формат файлу для збереження:

АДМІНІСТРАЦІЯ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ СПЕЦІАЛЬНОГО ЗВ'ЯЗКУ ТА ЗАХИСТУ ІНФОРМАЦІЇ УКРАЇНИ

НАКАЗ

02.11.2020  № 699


Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
16 грудня 2020 р.
за № 1251/35534

Про затвердження Змін до Положення про продовольче забезпечення у Державній службі спеціального зв'язку та захисту інформації України у мирний час

Відповідно до пункту 1 статті 9-1 Закону України "Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей", пункту 10 Положення про Адміністрацію Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 вересня 2014 року № 411, з метою покращення продовольчого забезпечення військовослужбовців Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України у мирний час та з урахуванням організаційно-штатних змін, що відбулися в Державній службі спеціального зв'язку та захисту інформації України, НАКАЗУЮ:

1. Затвердити Зміни до Положення про продовольче забезпечення у Державній службі спеціального зв'язку та захисту інформації України у мирний час, затвердженого наказом Адміністрації Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України від 15 грудня 2015 року № 778, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 29 грудня 2015 року за № 1653/28098, що додаються.

2. Директору Департаменту організаційного та інформаційно-аналітичного забезпечення Адміністрації Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України забезпечити подання цього наказу в установленому порядку на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Голови Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України відповідно до розподілу обов'язків.

4. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

Голова Служби
підполковник


Ю. Щиголь

ПОГОДЖЕНО:

Перший заступник
Міністра цифрової трансформації України




О. Вискуб



ЗАТВЕРДЖЕНО
Наказ Адміністрації
Державної служби спеціального
зв'язку та захисту інформації
України
02 листопада 2020 року № 699


Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
16 грудня 2020 р.
за № 1251/35534

ЗМІНИ
до Положення про продовольче забезпечення у Державній службі спеціального зв'язку та захисту інформації України у мирний час

1. Пункт 5 розділу I викласти в такій редакції:

"5. Підрозділи Держспецзв'язку забезпечуються технікою та майном продовольчого призначення за такою схемою: Департамент забезпечення Держспецзв'язку - підрозділ Держспецзв'язку - підрозділ господарського забезпечення - підрозділ - військовослужбовець.".

2. Пункти 1 і 2 розділу II викласти в такій редакції:

"1. Забезпечення курсантів закладу освіти Держспецзв'язку (далі - курсанти) продовольством здійснюється за встановленими нормами харчування відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 29 березня 2002 року № 426 "Про норми харчування військовослужбовців Збройних Сил, інших військових формувань та Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації, поліцейських, осіб рядового та начальницького складу підрозділів Державної фіскальної служби, осіб рядового, начальницького складу органів і підрозділів цивільного захисту".

2. Курсанти на весь період навчання (до отримання закладом освіти Держспецзв'язку наказу про присвоєння офіцерського звання) до дня їх випуску забезпечуються безкоштовним харчуванням згідно зі встановленими нормами харчування через їдальні громадського харчування на конкурсних засадах або грошовою компенсацією замість встановленої вартості Норми № 1 - загальновійськова (далі - Норма № 1).

Розмір вартості Норми № 1 для виплати грошової компенсації визначається за добовим набором продуктів, що закладався в казан на день харчування, і нараховується згідно з цінами, визначеними у відповідних документах.

Списки на виплату грошової компенсації замість Норми № 1 складаються відповідальною особою, визначеною керівником закладу освіти Держспецзв'язку, на підставі особистих рапортів курсантів та щомісяця оголошуються наказом керівника закладу освіти Держспецзв'язку.

Виплата грошової компенсації замість Норми № 1 здійснюється фінансовим підрозділом закладу освіти Держспецзв'язку в межах установлених обсягів бюджетних призначень на зазначені цілі на підставі наказу керівника закладу освіти Держспецзв'язку в поточному місяці за минулий місяць.".

3. Абзац другий пункту 1 розділу VI викласти в такій редакції:

"Форми та строки подання звітів встановлюються відповідним табелем звітності Держспецзв'язку з питань службової діяльності.".

4. У тексті Положення слова "військовий навчальний заклад" в усіх відмінках і числах замінити словами "заклад освіти" у відповідних відмінках та числах.

Директор
Департаменту організаційного
та інформаційно-аналітичного
забезпечення Адміністрації
Держспецзв'язку
полковник






К. Цмикал



вгору