RU
 

Харлан: Іноді я сама собі дивуюся

iSport.ua,  5 квітня 2018, 16:00
0
184
Харлан: Іноді я сама собі дивуюся
Фото: Олег Батрак, iSport.ua
Ольга Харлан

Найкраща спортсменка України 2017 року Ольга Харлан розповіла, як йшла до цього звання. Наперед визначити здобутки майбутнього неможливо, адже кожній перемозі і відзнаці передує важка праця.

 
Шаблістка Ольга Харлан гордо може носити звання найкращої спортсменки України нашого часу, адже напередодні вона отримала рекордну - четверту - особисту нагороду "Герой спортивного року" як найкраща спортсменка року в країні.
 
У минулому році Ольга стала чемпіонкою світу, і це при тому, що майже півроку пропустила через травму і відновлення, але однаково стала найкращою.
 
"Я не знаю, звідки в мене з'явилися сили в минулому році. Це загадка людства. Іноді я сама собі дивуюся. І це дуже круто, коли ти сама не знаєш, на що ти здатна. І коли виходиш на змагання, виграєш, то я сама в шоці.
 
Думаю, ви з моїх емоцій бачили, коли я зняла маску: у мене на обличчі все було видно. Я виграла чемпіонат світу! Зробила це після важкої травми і після Олімпійських ігор.
 
Зізнаюся: для мене перемога в номінації цього року не стала несподіванкою, тому що кожна праця винагороджується. У минулому році я дуже багато працювала. Як результат - золото чемпіонату світу, моє третє особисте золото. Тому дуже вдячна за цю статуетку. Це результат того, що я робила. Це мотивація, щоб отримати п'яту.
 
Перемогу я присвячую, звісно ж, своїй сім'ї, батькам. Вони завжди вболівають, переживають. Ми не часто бачимося, тому що я постійно на змаганнях, на зборах. І ця, ще одна нагорода буде для них. Спасибі їм, що постійно вболівають, моляться за мене. Дякую моїм уболівальникам, команді.
 
На жаль, дехто з дівчат пропустили минулий сезон через травми, не могли з нами виступати на чемпіонаті світу і Європи, у номінації їх не було, але, сподіваюся, у наступному році ми потрапимо в номінацію", - заявила Харлан.
 
Нагадаємо, Ольга Харлан виграла другий турнір серії гран-прі в сезоні.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі