19:19 03.06.2019

Королева Єлизавета II подарувала Трампу рідкісне видання книги Черчилля і набір ручок

2 хв читати
Королева Єлизавета II подарувала Трампу рідкісне видання книги Черчилля і набір ручок

Королева Великої Британії Єлизавета II подарувала президенту США Дональду Трампу рідкісне видання книги Вінстона Черчілля "Друга світова війна". Про це ВВС News повідомили в прес-службі Букінгемського палацу.

Видання 1959 року з позолоченим обрізом переплетене в темно-червону обкладинку c позолотою. Зверху на обкладинці зображена золота монограма Єлизавети II, також палітурку прикрашено стрічками ручної вишивки, виконаної в кольорах прапора США.

Королева також подарувала президенту набір ручок Parker Duofold. До нього увійшли пір'яна і кулькова ручки, а також ручка c ексклюзивним дизайном для Єлизавети II - з обсидіановими вставками і королівською монограмою.

Перша леді США Меланія Трамп отримала виконану за спецзамовленням срібну скриньку з емалевою накривкою ручної роботи. Її дизайн повторює оформлення стелі музичної кімнати Букінгемського палацу, з трояндами, квітами будяка і конюшиною - емблемами Англії, Шотландії та Ірландії.

Єлизавета II прийняла Дональда і Меланію Трамп в Букінгемському палаці 3 червня. Президент і принц Вельський Чарльз провели огляд військ. Потім королева показала гостям спеціально підібрану виставку експонатів з королівської колекції, присвячену історії відносин Великої Британії і США.

Візит Трампа до Великої Британії триватиме три дні. Він став частиною європейського турне президента, приуроченого до 75-річчя висадки союзних військ у Нормандії в 1944 році.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Захист економічних прав та свобод

Наростання зовнішніх і внутрішніх чинників впливу на ситуацію в Україні. Які шляхи подолання загрозливих тенденцій

Ми робили Київ європейською столицею - Кличко про 10 років свого мерства

Чи потрібна мілітаризація українського суспільства: ставлення громадян

Оцінка громадської думки щодо діяльності українських органів влади, ефективності управління та напрямків розвитку країни

Ставлення українців до країн Близького Сходу та Центральної Азії

Презентація Другого всеукраїнського рейтингу мистецьких закладів вищої освіти

Динаміка зовнішньої і внутрішньої політичної ситуації довкола війни

Український Червоний Хрест заявляє про свою рішучість у боротьбі з корупцією та іншими порушеннями корпоративних норм

Брифінг голови Київської міської організації Українського Червоного Хреста Тетяни Гоєнко щодо підозр у неправомірній діяльності колишньої керівниці районної організації Українського Червоного Хреста в Києві

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА