11:10 22.09.2019

Чотири людини загинули в ДТП на Хмельниччині - поліція

1 хв читати
Чотири людини загинули в ДТП на Хмельниччині - поліція

У ніч на неділю на автодорозі поблизу с. Новосілка Деражнянського району (Хмельницька обл.) унаслідок зіткнення автомобіля з електроопорою загинуло чотири людини, повідомили в прес-службі поліції області.

"Аварія сталася 22 вересня близько 02.00 на автодорозі поблизу с. Новосілка Деражнянського району. 25-річний водій автомобіля "Ford Mondeo" не впорався з керуванням і допустив зіткнення транспортного засобу з електроопорою з подальшим його перекиданням. Унаслідок ДТП четверо пасажирів машини, що сиділи на задньому сидінні, 1985, 1991, 1998 і 2001 років народження, загинули на місці події. Всі вони були жителями Деражні та Деражнянського району", – йдеться в повідомленні на сайті відомства в неділю вранці.

За попередніми даними, водій транспортного засобу перебував у стані алкогольного сп'яніння. Він дістав політравм і госпіталізований в місцеву лікарню. Ще один 28-річний пасажир не постраждав.

На місці події працює слідчо-оперативна група. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами" КК України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА