День фінансів: зарплатні мільйонери, оплата комуналки без комісій, підвищення цін на кабельне ТБ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів: зарплатні мільйонери, оплата комуналки без комісій, підвищення цін на кабельне ТБ

1104
Четвер, 15 листопада. У Міжнародний день філософії пропонуємо трохи порозмірковувати:
Більш ніж тисяча бухгалтерів-мільйонерів. Мало чи багато? У Кабміні підрахували кількість зарплатних мільйонерів нашої країни. Цікаво, що, крім 1 657 бухгалтерів-мільйонерів, в Україні нарахували 134 працівника підприємств, які отримують місячну заробітну плату в розмірі від 1 млн грн до 24 млн 900 тис. грн. Для порівняння – заробітна плата майже 4 млн працівників підприємств не перевищує 4 тис. грн.
Інвестиції МХП. Чи чекати успіху? Як розповіли в прес-службі Миронівського хлібопродукту (МХП), агрохолдинг має намір протягом чотирьох-п’яти років інвестувати близько €200 млн у виробничу базу словенської компанії Perutnina Ptuj. МХП має намір зміцнити і розвинути процеси вирощування і виробництва в Словенії та в країнах, де Perutnina Ptuj створила вертикально організоване виробництво.
До Таїланду без збору. Чи готові ви їхати? Гарна новина для тих, хто планує відпустку в Таїланді. Громадян України достроково звільнили від консульського збору (а це близько 60 доларів за отримання туристичної візи після прибуття) вже з 15 листопада. Раніше планувалося це зробити з 1 грудня 2018 року.
Чергове подорожчання. Може, все відключити? Якщо грошей на Таїланд не вистачає, і ви хіба що можете побачити його з екрану ТБ — для вас це неприємна новина. Асоціація правовласників і постачальників контенту заявила про можливе подорожчання послуг платних телевізійних сервісів, включаючи кабельне телебачення, IPTV, телебачення інших технологій. Попереджають про подорожчання вже з 1 січня 2019 року.
А в цей час… У ЄС знижують вартість телефонних дзвінків і повідомлень. Чи дочекаємося такого в Україні? Європейський парламент схвалив нові правила встановлення вартості телефонних дзвінків всередині ЄС як зі стаціонарних, так і з мобільних телефонів. Нові тарифи набудуть чинності після формального затвердження Радою ЄС з 15 травня 2019 року.
Оплата комуналки. Чи можна це зробити без комісій? Як демонструє матеріал наших журналістів — можна. Більше того, їм вдалося відшукати аж 8 способів, як платити за комунальні послуги без комісій. Вся корисна інформація дбайливо зібрана в одному матеріалі.
Пільги чи субсидія – ось в чому питання. Українським сім’ям надали можливість обирати в опалювальний сезон між субсидією та пільгою. Про всяк випадок, зібрали в одній новині категорії пільговиків і розмір знижки. Раптом стане в нагоді.
Що робити, якщо філософія не допомагає? Часом однієї філософії замало. Потрібні дії. Якщо вам тимчасово не вистачає коштів на оплату комунальних або інших послуг, і ви шукаєте швидкий кредит – не проходьте повз наш сервіс підбору кредитів. Він обов’язково допоможе обрати оптимальний варіант, виходячи з ваших побажань і потреб.

Кредити «до зарплати» 👛

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас