RU
 

НБУ відреагував на звинувачення НАЗК на адресу Смолія

Корреспондент.net,  13 серпня 2019, 08:46
0
378
НБУ відреагував на звинувачення НАЗК на адресу Смолія
Фото: Пресс-служба НБУ
Глава Нацбанку Яків Смолій

Глава Нацбанку готовий співпрацювати з антикорупційними органами, хоч і не сповіщений про знайдені в його деклараціях порушення.

Глава Нацбанку не отримував інформацію про результати перевірки його декларацій, але готовий співпрацювати з антикорупційними органами. Про це повідомила прес-служба Нацбанку у відповідь на повідомлення НАЗК.

"Голова Національного банку України Яків Смолій не отримав від Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК) жодної інформації про результати перевірки його декларацій за 2015 року, 2016 і 2017 роки", - йдеться в повідомленні НБУ.

Разом з тим в банку зазначили, що є прихильниками політики відкритості та прозорості і після отримання від НАЗК відповідних висновків нададуть повний коментар ситуації.

Нагадаємо, напередодні НАЗК повідомило про порушення на мільйони в декларації глави НБУ. Так, Смолій "забув" внести в декларації за три роки майна більш ніж на 18 мільйонів гривень.

Нагадаємо, Верховна Рада призначила Якова Смолія новим главою Нацбанку 15 березня 2018 року. До цього він обіймав посаду заступника голови центробанку.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: НБУНацбанкдекларация
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі