RU
 

Де Дзербі: Шахтарю треба забути результат першого матчу з Монако

iSport.ua,  24 серпня 2021, 18:10
0
190
Де Дзербі: Шахтарю треба забути результат першого матчу з Монако
Де Дзербі поділився очікуваннями щодо матчу

Головний тренер "Шахтаря" Роберто Де Дзербі поділився очікуваннями від матчу-відповіді плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів проти Монако.

 
Поєдинок пройде на харківському стадіоні Металіст, хоча в попередньому раунді кваліфікації "гірники" грали на НСК Олімпійський у Києві.
 
"Головне, що футболісти звикли грати в Харкові. Мені не потрібно виходити на поле, тому головне, що вони звикли тут виступати. Для нас нічого не змінювалося, тому що ми готувалися до цього матчу і вчора, і сьогодні, і будемо готуватися завтра, тому нічого нового".
 
За словами Де Дзербі, обидві команди будуть налаштовані на тільки на перемогу. "У всіх велика мотивація - і у нас, й у Монако. Ми повинні грати саме так, як уміємо і знаємо. Не повинні думати про перший матч проти Монако. Завтра потрібно зіграти дуже важливий матч, не думаючи про першу зустріч".
 
 
"Ситуація з Трубіним? Як відомо, він отримав травму. Операцію вже провели. Дуже шкода, тому що молодий футболіст, який дуже добре зіграв на початку сезону. Але у нас є П'ятов. Ми дуже віримо в нього.
 
Кого виділю в складі суперника, крім Головіна? Потрібно розуміти, що Монако - це не тільки Головін. У них є дуже багато сильних футболістів - Мартінш, Кайо, півзахисники, нападники. Завтра нас чекає фінал. Потрібно контролювати м'яч, атакувати і забити гол.
 
Де Дзербі також прокоментував призначення на цей матч "нефартового" для Тараса Степаненка рефері.
 
"Як ставлюся до Ентоні Тейлора, який раніше видаляв Степаненка? Він може видалити Степаненка і втретє. Найголовніше, щоб ми пройшли кваліфікацію і вийшли в групу Ліги чемпіонів", - заявив Де Дзербі на передматчевій прес-конференції.
 
Матч Шахтар - Монако відбудеться 25 серпня. Стартовий свисток пролунає о 22:00 за київським часом. У першому поєдинку, який відбувся в Монако 17 серпня, "гірники" здобули перемогу з мінімальним рахунком - 1:0.
 
На нашому сайті буде доступна онлайн-трансляція матчу-відповіді.
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі