RU
 

Ціни на нафту різко зросли

Корреспондент.biz,  7 червня 2019, 10:53
0
371
Ціни на нафту різко зросли
Нафта перейшла до зростання після затяжного падіння

Вартість нафти зросла більш ніж на 3% на новинах про те, що США планують відкласти введення мит на мексиканські товари.

 
Світові ціни на нафту еталонних марок ростуть у п'ятницю, 7 червня, на сигналах про те, що США намагаються стримати торгові конфлікти, пише Інтерфакс.
 
 
Так, вартість серпневих ф'ючерсів на нафту Brent на лондонській біржі ICE Futures становить $62,54 за барель, що на $0,87 (1,41%) вище за рівень закриття попередньої сесії. За підсумками торгів у четвер ціна цих контрактів становила $61,67 за барель, піднявшись на $1,04 (1,72%).
 
Ф'ючерс на нафту WTI на липень на електронних торгах Нью-йоркської товарної біржі (NYMEX) подорожчав на $0,7 (1,33%) - до $53,29 за барель. Напередодні контракт зріс у ціні на $0,91 (1,76%) - до $52,59 за барель.
 
Підтримку ринку ближче до кінця сесії в четвер зробила інформація в ЗМІ про те, що США можуть відкласти плановане введення 5%-го мита для всіх товарів, що надходять з Мексики.
 
Незважаючи на підйом, вартість WTI, як і раніше, більш ніж на 20% нижча від квітневого піку, що вказує на збереження "ведмежого тренда".
 
Відзначимо, 5 червня ціни на нафту впали нижче за 60 доларів за барель на новинах про зростання запасів у США.
 
Нагадаємо, минулого тижня ціни на нафту впали до мінімальних рівнів більш ніж за три місяці. А для нафти марки WTI травень виявився найгіршим з листопада і найслабшим з 2012 року.
 
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
СПЕЦТЕМА: Падіння рубля і ціни на нафту
ТЕГИ: нефтьСШАцены на нефть
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі
Загрузка...