07:43 30.10.2019

Коляда і Тейлор обговорили питання ветеранів та ВПО

1 хв читати
Коляда і Тейлор обговорили питання ветеранів та ВПО

Міністр у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України Оксана Коляда і тимчасовий повірений у справах США в Україні Вільям Тейлор обговорили проблеми ветеранів і внутрішньо переміщених осіб, повідомляє прес-служба Міністерства у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України.

На зустрічі також була присутня директор місії USAID Сьюзан Фрітц, яка опікується питаннями фізичної реабілітації та лікуванням ветеранів.

Коляда подякувала американським колегам за підтримку і розповіла про плани розвитку системи ветеранських реабілітаційних центрів.

"Нам необхідно мати власні потужності для лікування і реабілітації ветеранів, щоб забезпечити психологічною підтримкою їх сім'ї і ми працюємо над цим. Зокрема саме питаннями психологічної підтримки, лікуванням ПТСР профільно займеться Центр психічного здоров'я та реабілітації ветеранів у Пущі Водиці, де також буде працювати тренінговий центр для психологів. А також госпіталь у Клевані, де також буде центр для саме сімейної реабілітації ветеранів", - розповіла Коляда.

Сторони також обговорили плани щодо впровадження платформи "Е-ветеран", яку підтримує уряд США.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА