RU
 

Аталанта і Ман Сіті розписали нічию в матчі

iSport.ua,  7 листопада 2019, 00:07
0
171
Аталанта і Ман Сіті розписали нічию в матчі
Фото: Getty Images
Аталанта - Манчестер Сіті 1:1

"Бергамаски" набрали перші очки в поточному розіграші ЛЧ.

 
Манчестер Сіті не зміг обіграти Аталанту в матчі четвертого туру групового раунду Ліги чемпіонів. Поєдинок відбувся в Мілані і завершився з рахунком 1:1.
 
Господарі почали матч набагато активніше. Складалося враження, що в перші п'ять хвилин зустрічі гравці Манчестер Сіті не розуміли, що потрібно робити на полі. Аталанта цим відразу ж скористалася. Вже на 4-й хвилині Хатебур прострілив по воротах Едерсона, але м'яч пролетів за метр від правої поперечини.
 
Однак команда Гвардіоли швидко зібралася із силами і видала ідеальну контратаку. Рахім Стерлінг перехопив м'яч у центрі поля і відразу ж віддав пас на Бернарду Сілву. Той скинув м'яч на Жезуса, а Габріель повернув його "призвіднику" атаки Стерлінгу, який і розстріляв ворота суперника із близької відстані.
 
Після забитого м'яча Манчестер Сіті трохи заспокоївся. Гості розуміли, що їм нікуди поспішати - перевага в рахунку дозволяла "городянам" ловити суперника на помилки і просто чекати свого шансу.
 
 
Уже на 20-й хвилині Жезус міг подвоювати перевагу своєї команди. Футболіст вибігав 1 на 1 із воротарем господарів Голліні, але той в останній момент вибив м'яч подалі. Ще одна небезпечна атака "городян" виникла біля воріт Голліні через 6 хвилин. Стерлінг підключився до атаки, вбіг до штрафного і вже готувався прострелити, але захисник у підкаті заблокував м'яч.
 
Незважаючи на атаки Сіті, Аталанта залишалася у грі і навіть намагалася "огризатися". Ближче до перерви Кастанья виходив 1 на 1 з Едерсоном, проте воротар вчасно заблокував удар і виніс м'яч на кутовий.
 
Усе могло змінитися на 40-й хвилині. Спочатку Толо порушив правила у штрафному, і рефері негайно поставив пенальті у ворота підопічних Гасперіні. Але після перегляду відеоповтору арбітр Кульбака змінив своє рішення, "нагородивши" Толо лише жовтою карткою.
 
 
Але на цьому пригоди біля воріт Аталанти не закінчилися. Через дві хвилини Стерлінг пробив зі штрафного, потрапивши в руку Ілічичу. Суддя і тут вирішив звернутися до VAR. Після перегляду відеоасистента рефері вказав на "точку". Пенальті взявся виконувати Габріель Жезус. Але бразилець не зміг влучити по воротах - м'яч пролетів за метр від лівої штанги.
 
"Не забиваєш ти - забивають тобі", - один із головних футбольних принципів, який спрацював і в цьому матчі. На 49-й хвилині Гомес на фланзі обіграв Кансельє, видав відмінний крос на протилежний кут воротарського, звідки точно пробив самотній Маріо Пашалич.
 
Забитий гол вплинув на гру господарів - вони відчули смак можливої ​​перемоги і почали посилювати тиск на суперника. Це привело до ще одного моменту клубу з Бергамо. Гомес навісив у штрафний на Джімсіті, а той міг забивати, але замість цього прострілив за метр від лівої штанги.
 
Під кінець матчу Клаудіо Браво, що вийшов на заміну, трохи пожвавив гру своїм видаленням. Чилієць отримав червону картку за фол Ілічича, збивши Йосипа за межами штрафного майданчика. Місце у воротах зайняв зазвичай правий захисник Кайл Вокер, який добре проявив себе на новій позиції.
 
 
Відзначимо, що українець Руслан Малиновський у складі Аталанти вийшов на поле на 84-й хвилині гри.
 
Після 4 турів Манчестер Сіті лідирує у групі С, набравши 10 очок. Аталанта з одним балом посідає останнє місце.
 
Аталанта - Манчестер Сіті 1:1
Голи: Пашаліч, 49 - Стерлінг, 7
 
Аталанта: Голліні - Толой, Джімсіті, Паломіно - Хатебур, Де Роон, Фрелер (Малиновський, 84), Кастаньйо (Мюріель, 90+2) - Пашаліч, Гомес - Ілічич
 
Манчестер Сіті: Едерсон (Браво, 46) - Кансельє, Фернандіньйо, Отаменді, Менді - Гюндоган, Де Брюйне, Б. Сілва - Марез, Жезус (Агуеро, 73), Стерлінг
 
Попередження: Джімсіті, Толой, Ілічич, Кастаньйо - Фернандіньйо, Менді, Б. Сілва
 
Вилучення: Браво, 81 (пряма червона картка)
 
На 43-й хвилині Габріель Жезус не реалізував пенальті.
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі