07:52 08.09.2018

Поліцейські в Києві затримали іноземця, який вчинив злочини на території Нідерландів

2 хв читати
Поліцейські в Києві затримали іноземця, який вчинив злочини на території Нідерландів

Співробітники Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України та поліції Києва затримали в столиці громадянина Йорданії за вчинення злочинів, пов'язаних з обігом наркотичних речовин і зброї на території Нідерландів, йдеться в повідомленні департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України

Київські поліцейські отримали повідомлення про іноземця, який ховається в Україні. Зловмисник намагався уникнути покарання за злочини, вчинені на території Нідерландів. Оперативники звернулися до Департаменту міжнародного поліцейського співробітництва "Інтерпол", щоб перевірити деякі дані стосовно зазначеної особи.

"39-річний громадянин Йорданії в 2008 році був засуджений до тюремного ув'язнення за злочини, пов'язані з наркотиками і зброєю. Чоловік неодноразово притягувався до відповідальності за зберігання і збут в складі групи амфетаміну, кокаїну, гашишу, тенамфетаміну і таблеток екстазі" - відзначають поліцейські.

Ховаючись від голландського правосуддя, який виніс іноземцю обвинувальний вирок, зловмисник, поки невстановленим шляхом, перетнув кордон України і потрапив до Києва. Не маючи легального заробітку, іноземець зумів придбати автомобіль, обзавестися житлом і одружитися з українкою.

Працівники ДВБ НПУ і столичної поліції оперативно встановили місце проживання "гостя" і затримали його. Наразі рішенням Шевченківського районного суду міста Києва даному громадянинові застосовано тимчасовий арешт терміном 40 діб і він поміщений в СІЗО.

Тривають заходи щодо екстрадиції затриманого злочинця в Нідерланди і встановлення можливої причетності співробітників правоохоронних органів України, які сприяли перетину і проживанню нелегала.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти випустили по Харківщині 8 ракет - Синєгубов

У Харкові внаслідок ворожого удару перебито газопровід, спалахнула пожежа, 2 людей поранено

Окупанти вдарили по критичній інфраструктурі Харкова, інформація про постраждалих уточнюється

Окупанти обстріляли Малоданилівську громаду Харківської області

САП і НАБУ повідомили ексголові «Полтавапаливо» про підозру в завданні майже 13 млн грн збитків

РФ атакує південні та центральні області України кількома групами ударних БпЛА

Кількість бойових зіткнень зросла до 102, найскладніша ситуація залишається на Куп'янському та Покровському напрямках - Генштаб

Війська РФ від початку доби використали 69 УАБів і понад 360 дронів-камікадзе для ударів по Україні - Генштаб

Окупанти атакують уздовж майже всієї лінії фронту, від початку доби було 82 ворожі штурми - Генштаб

За ексзаступника керівника Офісу президента Смирнова внесли заставу в десять млн грн

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА