20:05 11.06.2018

У Запоріжжі за добу сталися дві смертельних ДТП із "маршрутками"

1 хв читати
У Запоріжжі за добу сталися дві смертельних ДТП із "маршрутками"

У Запоріжжі за минулу добу сталися дві аварії з маршрутними мікроавтобусами, які забрали життя людей, розповіли агентству "Інтерфакс-Україна" у патрульній поліції Запоріжжя.

Одна аварія з мікроавтобусом маршруту №61 сталася вдень в Осипенківському районі Запоріжжя на вул.Звенигородській. "Маршрутка" збила пішохода, після чого врізалася в стовп.

Прибулі на місце події патрульні виявили на місці аварії 58-річного водія з розбитою головою, а також загиблого пішохода. Водія госпіталізовано.

Поліцейські стверджують, що під час ДТП маршрутний автобус був без пасажирів. За попередніми даними, водій хотів уникнути зіткнення з пішоходом, однак цього йому не вдалося, від удару пішохід вилетів на зелену зону.

Менше доби тому, в неділю, 10 червня в Шевченківському районі Запоріжжя сталася інша смертельна аварія за участю "маршрутки": автомобіль "Volvo" протаранив мікроавтобус маршруту №5 з пасажирами, внаслідок чого той перекинувся.

Унаслідок аварії дістали поранення семеро пасажирів маршрутки, ще одна жінка-пасажир померла від отриманих травм. Слідство встановило, що водій перебував у стані наркотичного сп'яніння. Триває слідство.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА