Samsung створює бездротову гарнітуру — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung створює бездротову гарнітуру

Фондовий ринок
389
Samsung приєдналася до когорти виробників VR-гарнітур з підтримкою середовища Windows Mixed Reality від Microsoft
У жовтні Samsung почала обмежені продажі пристроїв HMD Odyssey з непоганими характеристиками дисплеїв: з одного 3,5-дюймового AMOLED-дисплея на кожне око з роздільною здатністю 1440×1600 пікселів кожен плюс оптична система на основі лінз Френеля, повідомляє 3Dnews».
Гарнітура підключається до ПК або ноутбука під управлінням Windows 10 (для досягнення найкращого результату, як говорять в компанії) дротом довжиною 4 метри. На цьому співпраця Samsung і Microsoft не закінчилася. На новому етапі Samsung планує створити бездротову гарнітуру для вільного занурення в змішану реальність.
Як повідомляють джерела, інформацію яких побічно підтвердили представники Samsung, південнокорейський гігант подав у Microsoft запит на використання в складі платформ Windows Mixed Reality і Windows Mixed Reality Ultra фірмових прикладних процесорів власного виробництва. Можливо, мова йде про штатні SoC для мобільних пристроїв компанії, що було б логічно. Розробка обіцяє поєднувати Samsung SoC, OLED-екрани і набір датчиків. В Samsung розраховують на зниження виплат ліцензійних відрахувань компанії Microsoft.
Щорічно Samsung виплачує Microsoft мільярди доларів ліцензійних відрахувань за використання продуктів, сумісних з операційними системами Microsoft Windows. У компанії воліли б пустити частину зекономлених коштів на розробку тих самих гарнітур для змішаної реальності, що пішло б на користь усім: і Microsoft, і Samsung, і користувачам. В Samsung розраховують на позитивну відповідь
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас