16:52 03.05.2018

У Дарницькому районі Києва на автостоянці сталася стрілянина, поранений працівник СБУ

2 хв читати

У Дарницькому районі Києва на автостоянці стався конфлікт між невідомими і комісією у складі працівників Державної аудиторської служби, управління земельних ресурсів, КП "Київпарктранссервісу" та співробітника спецслужби, внаслідок чого один чоловік отримав вогнепальне поранення в ногу.

Як повідомляє в четвер відділ комунікації поліції Києва, о 13:35 до чергової частини надійшла інформація, що на вул. Вишняківській сталася бійка і було чути постріл.

"Встановлено, що за цією адресою розташована автостоянка: сюди приїхала комісія, до складу якої входять працівники Державної аудиторської служби, управління земельних ресурсів, "Київпарктранссервісу" та оперативник спецслужби. На місці між ними та невідомими розпочався конфлікт", - йдеться в повідомленні.

У результаті інциденту, за інформацією поліції, двоє чоловіків з обох сторін отримали тілесні ушкодження. "Попередньо, у потерпілих забої різних частин тіла та в одного - поранення в ногу", - йдеться в повідомленні.

На місці події працюють слідчо-оперативні групи районного і головного управлінь поліції. Правоохоронці опитують свідків та з'ясовують усі обставини події.

Відомості зареєстровані в журналі Єдиного обліку заяв і повідомлень Дарницького управління поліції. Після проведення першочергової перевірки слідчі визначаться з правовою кваліфікацією події.

У свою чергу народний депутат із фракції Радикальної партії Ігор Мосійчук на своїй сторінці в соцмережі Facebook написав, що в четвер близько 14:30 в Дарницькому районі столиці на парковці на вул. Вишняківській, 1б був поранений працівник СБУ, з огляду на що в Києві введено план "Перехоплення".

"Розшукується автомобіль позашляховик Toyota або Hyundai білого кольору з чорними вставками. В автомобілі, можливо, перебувають 4-5 осіб кавказької зовнішності, озброєні", - написав нардеп.

Джерело в правоохоронних органах підтвердило агентству "Інтерфакс-Україна", що поранення отримав співробітник СБУ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У селі Рижівка окупанти спробували реалізувати операцію пропагандистського характеру, їх присутності наразі там немає - Зеленський

В Україні у вівторок буде спекотно, до середи трохи похолодає, скрізь, крім південного сходу, пройдуть дощі з грозами

На чернігівському та сумському напрямках ворог активних наступальних дій не вів - Генштаб ЗСУ

Екснардепа Святаша засуджено до 12 років ув'язнення за заклики до зміни меж України та шахрайство

Результати виборів до Європарламенту обнадійливі для України - Мережко

Активних дій росіян у прикордонні Сумської області поки що немає - керівник ЦПД

Найєм заявив, що залишає посаду голови Держагентства відновлення через системне перешкоджання роботі

У КЕКЦ заявляють про занадто високий рівень ґрунтових вод у місці, де планується будівництво НВМК

Корнієнко очолив делегацію ВР на конференції з відновлення України в Берліні

Литовський Центр реставрації музейних цінностей допоможе реставрувати 100 картин Примаченко - Мінкультури

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА