08:03 25.03.2020

Кількість хворих коронавірусом в США досягла майже 53 тис., понад 700 осіб померли

2 хв читати
Кількість хворих коронавірусом в США досягла майже 53 тис., понад 700 осіб померли

Кількість випадків захворювання коронавірусом на території США перевищила 52 тис., збільшившись з вівторка на більш ніж 5 тис., випливає з даних служб охорони здоров'я.

Всього станом на середу за Гринвічем підтверджено 52 983 випадки захворювання, а також 685 померлих. При цьому кількість тих, хто вилікувався, склала всього 370 людей. За кількістю хворих Сполучені Штати перебувають на третьому місці в світі.

Найбільша кількість захворілих з моменту початку пандемії зафіксована в штатах Нью-Йорк (25665), Нью-Джерсі (3675), Каліфорнія (2494), Вашингтон (+2221), Мічиган (1791), Іллінойс (1535) і Флорида (1412). У штаті Нью-Йорк найбільша кількість померлих від вірусу - 210 осіб. Тільки з вівторка там зафіксовано 53 летальних випадків.

Найбільш "благополучним" штатом за кількістю хворих є Східна Вірджинія, де виявлено всього 20 випадків.

Як повідомлялося, в понеділок головний хірург США доктор Джером Адамс заявив, що найближчими днями в Америці очікується різке зростання захворюваності коронавірусом.

"Я хочу, щоб Америка усвідомила, що на цьому тижні все стане погано", - сказав він в ефірі програми Today телеканалу NBC News.

За словами Адамса, хвороба поширюється в США, тому що багато людей в усій країні, особливо молодь, не сприймають загрозу досить серйозно і не виконують вказівки влади залишатися вдома і практикувати соціальне дистанціювання.

За словами американських лікарів, вірус вражає не тільки людей похилого віку. Наприклад, у штаті Меріленд більше 40% тих, що заразилися коронавірусом - люди віком від 18 до 54 років.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

СБУ затримала дочку ексмера Полтави, яка працювала на "виборчий штаб" партії Путіна

Італія готова відправити новий пакет військової допомоги з ППО для України і виділить 140 млн євро на розвиток української інфраструктури - глава МЗС

Уже бачимо, коли і як ми зможемо поставити нові системи ППО в Україну - Зеленський

Майже EUR1,5 млрд податків на доходи від російських активів будуть доступні Україні вже в липні - президентка Єврокомісії

Харків не розглядає варіанту евакуації жителів як вирішення проблем, місто націлене на відновлення - мер

За фактом витоку інформації здійснюють досудове розслідування і два службових - директор НАБУ

Німеччина найближчим часом надасть Україні третю систему Patriot, установки IRIS-T, "Гепарди", ракети та боєприпаси - Шольц

Генштаб ЗСУ: Від початку цієї доби на всій лінії фронту вже відбулося 37 боїв

Село Іванівське перебуває під контролем Сил оборони України - ОСУВ "Хортиця"

Генштаб ЗСУ: Сили оборони за добу уразили 13 локацій противника, сім засобів ППО та одну РЛС

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА