RU
 

Зеніт програв Фенербахче в дебютному матчі Ракіцького

iSport.ua,  12 лютого 2019, 21:47
0
217

У першому матчі 1/16 фіналу Ліги Європи Фенербахче обіграв російський Зеніт за мінімальної переваги.

 
Російський Зеніт мінімально програв турецькому Фенербахче в першому матчі 1/16 фіналу Ліги Європи.
 
Фенербахче повністю переграв російський клуб у першому таймі, мав достатньо моментів, але забив лише раз. На 21-й хвилині після подачі кутового м'яч відлетів до Слімані, який пробив у сітку з близької відстані.
 
У Зеніту в першому таймі не було жодної осмисленої атаки, але при цьому росіяни могли забити - після того, як Топал у своєму штрафному вдарив по нозі Дріуссі, але Мак не зумів реалізувати пенальті.
 
У другому таймі Фенербахче менше йшов вперед, та й у Зеніту почало щось виходити в атаці, але рахунок на табло не змінився.
 
Варто зазначити, що в цьому матчі за Зеніт дебютував українець Ярослав Ракіцький. Уже на 5-й хвилині Ярослав отримав жовту картку, але в подальшому зіграв надійно в обороні, декілька разів перервавши небезпечні простріли. Часто саме через Ракіцького Зеніт виходив в атаки. Був у Ярослава момент й біля чужих воріт, коли до нього відлетів м'яч при подачі кутового, але Ракіцький пробив повз ворота.
 
Мінімальна перемога робить Фенербахче невеликим фаворитом протистояння, але з огляду на ігрову перевагу в першому таймі, турецька команда могла перемагати впевненіше і через дев'ять днів, 21 лютого, у Санкт-Петербурзі може бути покарана за марнування моментів.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі