12:33 01.03.2019

Рух "Дій з нами" незабаром оголосить про збір коштів - Найєм

2 хв читати

Київ. 1 березня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА - Громадсько-політичний рух "Дій з нами" найближчим часом оголосить про збирання коштів, анонсував народний депутат Мустафа Найєм.

"Ми фактично вийшли з "БПП", я сподіваюся, вони нас ще й позбавлять мандатів... Місяць тому ми заснували наш громадсько-політичний рух "Дій з нами" до якого увійшли п'ятеро народних депутатів, громадські активісти, представники бізнесу, і ми почали наш регіональний тур, в якому закликаємо всіх людей приєднуватися і починати свій шлях на парламентські, і головне - на місцеві вибори", - сказав М.Найєм на прес-конференції в агентстві "Інтерфакс-Україна" у п'ятницю в Києві.

За його словами, активісти зараз збирають мережу людей, які можуть об'єднатися та йти у владу.

"Я думаю, що найближчим часом ми оголосимо про збирання коштів і говоритимемо не про те, що збираємо по 10-20 грн із людей, які заробляють по 5-10 тис. грн для того, щоб перемогти людей, які заробляють мільйони. Це неможливо...Хто може реально перетнути цю межу? Це середній і малий бізнес", - зазначив нардеп.

"Він висловив думку, що саме середній і малий бізнес мають бути основою для фінансування політичної діяльності в країні.

"Ми зі свого боку пропонуємо цілком прозоре фінансування. Не лише на рівні доходів і донорських коштів, але і витрат. Ми будемо першою організацією, що відкриє банківські рахунки. Буде у кожного свій електронний кабінет, ви побачите, хто скільки вніс, які витрати були", - розповів М.Найєм.

Розповідаючи про причини виходу з фракції "Блок Петра Порошенка", нардеп Світлана Заліщук наголосила: "Я вважаю, що мандат - це не рабський квиток і не лояльність до президента. Це зобов'язання виконувати ті обіцянки, які ти давав...Остання угода в сфері оборони - це "червона лінія", яку я особисто переступити не можу. Тому це стало останньою краплею для того, щоб прийняти таке рішення (написати заяву про вихід з парламентської фракції "Блок Петра Порошенка" - ІФ)".

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

За два роки війни в Україні з'явилося понад 300 МВт домашніх і 90 МВт промислових СЕС - голова правління АСЕУ

"Кліар Енерджі" так і не вдалося повернути в мережу три ТЕС на біомасі 22 МВт через проблеми із сировиною - голова наглядової ради

В Україні до кінця 2024 р. за підтримки держави можна встановити до 500 МВт СЕС - голова правління АСЕУ

Українські експортери та Кабмін мають прискорити декарбонізацію з урахуванням вступу в дію в ЄС механізму CBAM з 2026 р

"Кліар Енерджі" до кінця року має намір встановити газопоршневу генерацію на 80 МВт - голова наглядової ради

Обов'язкове використання щонайменше 5% біопалива в автобензині принесе до бюджету понад $1 млрд щорічно - президент "МХП Еко Енерджі"

Свинарство має всі шанси повернутися до рекордних показників виробництва та вийти на експорт

Підприємці готові долучитися до розроблення найкращих практик розвитку бізнесу, але Кабмін намагається їх не чути - голова київського "УДАРу"

У Києві презентовано оцінку громадської думки щодо діяльності українських органів влади та інститутів

Дві третини українців хочуть від держави поліпшення своєї поінформованості, майже три чверті - за військово-патріотичне виховання в садочках і школах - соцопитування

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА