13:31 05.04.2018

Бойовики сьомий день поспіль ігнорують режим "великоднього перемир'я" на Донбасі

2 хв читати
Бойовики сьомий день поспіль ігнорують режим "великоднього перемир'я" на Донбасі

Українська сторона Спільного центру контролю та координації (СЦКК) інформує, що ватажки бойовиків сьомий день поспіль ігнорують режим "великоднього перемир'я" на всій лінії розмежування сторін на Донбасі та продовжують приховано зосереджувати військову техніку й озброєння на території тимчасово не підконтрольної уряду України частини регіону.

"Українська сторона СЦКК зазначає, що режим "великоднього перемир'я" Збройні Сили України виконують в односторонньому порядку. Ватажки російсько-окупаційної адміністрації продовжують ігнорувати режим "тиші", зосереджувати техніку та озброєння у населених пунктах, тим самим наражаючи на небезпеку мирне населення", - йдеться в повідомленні, оприлюдненому в четвер на сторінці прес-центру штабу АТО в соцмережі Facebook.

Так, ідеться в інформації, близько 19.00 4 квітня бойовики застосували стрілецьку зброю з гори Князь Ігор по позиціях ЗСУ в районі населеного пункту Станиця Луганська (Луганська обл.). Цим вони вкотре зірвали розведення сил і засобів сторін, про що українська сторона СЦКК повідомила СММ ОБСЄ.

"Крім того, за інформацією спостерігачів СММ ОБСЄ, в південно-східній частині Луганська підтверджено факт розташування 7 одиниць танків Т-72, 7 одиниць САУ, 15 артилерійських систем різного калібру та 7 реактивних систем залпового вогню БМ-21 "Град", а неподалік населеного пункту Круглик - 8 танків різної модифікації. На тимчасово не підконтрольній уряду України території, на південний захід від населеного пункту Соснівка, СММ ОБСЄ виявила сільськогосподарські угіддя, заміновані майже сотнею мін ТМ-62", - повідомили в українській стороні СЦКК.

Також у повідомленні зазначається, що за наявною в розпорядженні української сторони СЦКК інформацією, в районах населених пунктів Саханка, Октябрське, Первомайськ і Веселе зафіксовано розташування ворожих танків, артилерійських систем і мінометів різного калібру.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кількість жертв через удар по "Епіцентру" у Харкові зросла до шести

Кількість загиблих унаслідок удару по будгіпермаркету в Харкові зросла до п’яти

У рятувальних роботах на місці удару РФ по гіпермаркету в Харкові беруть участь шість екіпажів ТЧХУ

Генштаб: Кількість ворожих наступальних і штурмових дій зросла до 99, найбільше на куп'янському, покровському та курахівському напрямках

Унаслідок удару по центру Харкова постраждали 18 осіб, підліток у важкому стані

Президент Естонії: Найголовніше - зупинити російську військову машину

Кількість загиблих у результаті удару по будгіпермаркету в Харкові зросла до чотирьох

Кількість загиблих унаслідок удару по гіпермаркету в Харкові зросла до трьох

Кількість постраждалих унаслідок ударів по Харкову зросла до 54 людей

Глава МЗС Чехії після удару по Харкову: Не купуйтеся на кремлівські казки про мир

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА