11:57 26.05.2018

Суд продовжив утримання під вартою підозрюваному у захопленні заручників у відділенні "Укрпошти" у Харкові

2 хв читати
Суд продовжив утримання під вартою підозрюваному у захопленні заручників у відділенні "Укрпошти" у Харкові

Київський райсуд Харкова на засідання у справі про захоплення заручників у відділенні "Укрпошти" продовжив запобіжний захід підозрюваному Володимиру Безуху.

"Суд продовжив йому запобіжний захід на 2 місяці", - повідомили кореспонденту агентства Інтерфакс-Україна у прес-службі прокуратури Харківської області.

За словами співрозмовника агентства, підозрюваний скаржився на стан здоров'я, однак медики, які приїхали на виклик, зафіксували хороший фізичний стан.

Наступне засідання призначено на 19 червня. На ньому планується оголосити обвинувальний акт.

Як повідомлялося, вдень 30 грудня 2017 року чоловік забарикадувався у відділенні "Укрпошти" в Харкові, взявши в заручники 9 осіб (троє співробітників "Укрпошти" та шестеро відвідувачів, серед яких було двоє дітей). Увечері того ж дня всі заручники були звільнені, а чоловік затриманий. Йому було оголошено підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 147 (захоплення і утримання осіб як заручників) КК України.

31 грудня 2017 року Київський райсуд Харкова визначив запобіжний захід В.Безуху у вигляді утримання під вартою. Захист подав апеляцію.

11 січня 2018 року апеляційний суд Харківської області відмовив у задоволенні апеляції, залишивши рішення слідчого судді без змін.

22 березня 2018 року обвинувальний акт щодо В.Безуха було направлено в Київський райсуд Харкова. Йому інкримінується скоєння злочинів, передбачених ч. 2 ст. 147, ч. 1 ст. 310, ч. 2 ст. 309 (захоплення і тримання осіб в якості заручників, вирощування конопель і незаконне виготовлення та зберігання наркотичних засобів) КК України.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський нагородив морських піхотинців з нагоди професійного свята

Кулеба - партнерам після атаки РФ по Харкову: 7 систем Patriot - не така вже й висока ціна за довгостроковий мир у Європі

Ворог загруз у вуличних боях за Вовчанськ, найжорсткіші бої - на покровському та курахівському напрямках - Сирський

Окупанти знову завдали удару по Харкову і Дергачах, є постраждалий - обладміністрація

МОН України затвердило скорочені освітні програми українознавчого компонента для школярів за кордоном

Кількість загиблих у Харкові зросла до семи - ДСНС

Спецслужби РФ мають намір активізувати диверсійну діяльність проти країн НАТО - ISW

Окупанти завдали ударів по цивільній залізничній інфраструктурі Харківщини, поранені шестеро залізничників

Звільнені від відбування покарання перші ув'язнені, які підуть на фронт

Зеленський про атаку на Харків: Російські терористи користуються браком ППО і можливостей знищувати пускові установки РФ поблизу кордонів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА