16:12 10.05.2020

Один українець загинув і троє дістали поранень унаслідок ДТП у російській В'язьмі

1 хв читати
Один українець загинув і троє дістали поранень унаслідок ДТП у російській В'язьмі

Один громадянин України загинув і троє дістали травм, причому один із них важких, унаслідок дорожньо-транспортної пригоди в м.Вязьмі Смоленської області РФ в суботу, повідомив директор Департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ України Сергій Погорельцев.

"09.05.2020 в 22: 40 за місцевим часом в м. Вязьмі Смоленської області сталася дорожньо-транспортна пригода. За інформацією Головного управління МНС Росії у Смоленській області, внаслідок ДТП загинув 1 громадянин України і 3 українці дістали тілесних ушкоджень. Тіло загиблого доставили в Вяземську центральну районну лікарню", - сказав він агентству "Інтерфакс-Україна" в неділю.

За словами Погорельцева, один постраждалий дістав легких ушкоджень. Другий українець - травм середньої тяжкості, його життю нічого не загрожує. Третій постраждалий перебуває у важкому стані в реанімаційному відділенні місцевої лікарні.

"Посольство України в Російській Федерації підтримує зв'язок із місцевою поліцією, медичним закладом і вживає заходів щодо розшуку родичів загиблого і постраждалих українців. Справа перебуває на контролі Департаменту консульської служби МЗС та Посольства України в РФ", - розповів він.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА