Volkswagen розглядає можливість виходу на ринок літаючих автомобілів в Китаї — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Volkswagen розглядає можливість виходу на ринок літаючих автомобілів в Китаї

Технології&Авто
334
Німецький автовиробник Volkswagen проводить техніко-економічне обґрунтування для відкриття бізнесу з виробництва літаючих автомобілів в Китаї.
Як повідомляє Reuters, на думку автомобільної групи, вертикальна мобільність – це наступний крок в майбутнє поряд з технологіями автономного водіння.
Гендиректор компанії Герберт Діс та глава бізнесу автовиробника в Китаї Стефан Волленштайн заявили, що Volkswagen прагне розробити безпілотний літальний апарат, який буде ліцензований для участі в «цьому ринку майбутнього».
Китай є найбільшим автомобільним ринком у світі, на який також припадає велика частина продажів Volkswagen минулого року.
Низка компаній, від стартапів до великих традиційних автовиробників і технологічних компаній, вже змагаються за розробку комерційних літаючих роботаксі, сподіваючись в майбутньому завоювати частку ринку, яка, за оцінками Morgan Stanley, може вирости до $1,5 трлн до 2040 року
Крім VW, такі компанії, як Airbus, американська Joby, німецька Volocopter, також працюють над аналогічними технологіями.
За матеріалами:
Mind
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас