RU
 

Колишній розвідник Нацгвардії очолював банду здирників - СБУ

Корреспондент.net,  24 квітня 2019, 22:02
0
1105
Колишній розвідник Нацгвардії очолював банду здирників - СБУ
Фото: СБУ
Затримання здирника у Запоріжжі

Співробітники спецслужби задокументували факт вимагання зловмисниками 5 тисяч доларів у мешканки Запоріжжя.

 
Співробітники Служби безпеки України припинили в Запоріжжі діяльність угруповання здирників, яке очолював колишній інструктор-розвідник однієї з військових частин Нацгвардії. Про це повідомляє прес-служба СБУ в середу, 24 квітня.
 
Відзначається, що до складу банди також входили раніше засуджені за скоєння тяжких злочинів жителі обласного центру.
 
"Створюючи штучні конфліктні ситуації, зловмисники вимагали від громадян гроші за "вирішення інциденту". У разі відмови бандити погрожували потерпілим фізичною розправою та знищенням майна", - йдеться в повідомленні.
 
Співробітники спецслужби задокументували факт вимагання зловмисниками 5 тисяч доларів у мешканки Запоріжжя. Організатора та одного з активних учасників угруповання правоохоронці затримали під час отримання оговореної суми.
 
Зараз у рамках відкритого кримінального провадження за статтею про вимагання (ч.2 ст.189 КК України) вирішується питання про оголошення затриманим про підозру у вчиненні злочину і обрання запобіжного заходу.
 
 
Раніше в Києві силовики затримали учасників бандитського угруповання, які вимагали гроші від орендаря овочевої бази та поранили його батька з вогнепальної зброї.
 
А в Закарпатській області СБУ знешкодила організоване злочинне угрупування, члени якого вимагали 30 тисяч євро у місцевого бізнесмена.
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: СБУЗапорожьефоторэкетвымогательвымогательство
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі