11:37 25.07.2019

Харків'янин вербував жінок для секс-експлуатації в Китаї - поліція

1 хв читати
Харків'янин вербував жінок для секс-експлуатації в Китаї - поліція

Поліція затримала 24-річного харків'янина, підозрюваного у вербуванні жінок для їх сексуальної експлуатації на території Китайської Народної Республіки.

"Працівники поліції затримали зловмисника 24 липня на території вокзалу Харків-Пасажирський, коли той намагався посадити жінок на потяг Харків-Київ. Зі столиці чоловік планував направити їх за кордон літаком. Вирішується питання про обрання стосовно нього (затриманого - ІФ) запобіжного заходу. Слідчий відкрив кримінальне провадження за ч. 2 ст. 149 (торгівля людьми) КК України", - повідомляє відділ комунікацій ГУ Нацполіції в Харківській області.

Втягував дівчат у заняття проституцією 24-річний харків'янин. Зловмисник діяв за попередньою змовою з групою осіб. За даними досудового слідства, затриманий разом із чоловіком, особу якого поки що не встановлено, шукав у Харкові 25- і 27-річних жінок, які перебували у важкій життєвій ситуації, і завербував їх для секс-експлуатації в Китаї.

Наразі правоохоронці здійснюють оперативні заходи, щоб установити зв'язки фігуранта й інших постраждалих від його діяльності.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА