20:56 30.05.2018

На фінал ЛЧ до Києва не допустили 73 небажаних особи, у в'їзді відмовили російським "ультрас" і двом журналістам

2 хв читати
На фінал ЛЧ до Києва не допустили 73 небажаних особи, у в'їзді відмовили російським "ультрас" і двом журналістам

У Державній прикордонній службі України повідомили, що завдяки співпраці з Інтерполом були виявлені 73 небажаних особи, які не були допущені на територію України в дні фіналу Ліги чемпіонів у Києві.

"Підготовча робота проводилася завчасно, ми отримали списки вболівальників від УЄФА і здійснили спільно з Інтерполом перевірку. Були виявлені 73 небажані особи щодо потрапляння на територію України. Це стосується як уболівальників, так і інших осіб, що проходили по базах Інтерполу", - повідомив перший заступник глави Держприкордонслужби Василь Серватюк на прес-конференції в середу.

Він зазначив, що вже при перетині кордону в цей період прикордонники виявили одного з кримінальних авторитетів з іноземної держави, якого не пропустили і заборонили йому в'їзд на територію України.

"Крім того, при проведенні контролю другої лінії не були пропущені кілька груп російських уболівальників з числа "ультрас", які мали здійснити якісь провокації. І також представників ЗМІ, які не були акредитовані, представляли якісь ЗМІ Російської Федерації. Таких було двоє", - підкреслив В.Серватюк.

У свою чергу керівник Головного управління Нацполіції в Києві Андрій Крищенко вказав, що тільки 100 громадян РФ змогли потрапити в Київ на фінал ЛЧ і всі вони були ретельно перевірені.

В.Серватюк також повідомив, що крім 53 тис. пасажирів, прийнятих аеропортом "Бориспіль", з 21 по 26 травня на територію України наземним транспортом через кордон з Польщею, Угорщиною та Словаччиною, через аеропорти в Одесі, Вінниці та Харкові в'їхало близько 300 тис . іноземних громадян. Але не можна говорити, що всі вони їхали на фінал Ліги чемпіонів.

За його словами, складно підрахувати кількість іноземців, які приїхали саме на футбол, але можна сказати, що в ці дні в Україну в'їхали на 15-20% людей більше, ніж зазвичай.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Російські війська за добу вбили одного жителя Донбасу та ще чотирьох поранили

Блінкен сподівається на прогрес у рішенні про використання заморожених російських активів на допомогу Україні на червневому саміті G7

Росіяни обстріляли три прикордонні громади Сумської області

Ворог продовжує обстрілювати Херсонську область, двоє поранених

Ворог за добу втратив 1330 людей

Російські війська за добу 462 рази вдарили по Запорізькій області, є руйнування

Єрмак закликав молодіжних лідерів країн Глобального півдня поширювати інформацію про Саміт миру

Росія тримає в Середземному морі один ракетоносій із загальним залпом до 26 ракет, ще два кораблі в Чорному морі

Зеленський у Франції проситиме НАТО збивати ракети РФ над Україною

Джонсон про удари американською зброєю по РФ: Треба дозволити Україні вести війну так, як вони вважають за потрібне

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА