ua en ru

Бойовики на Донбасі за день 5 разів обстрілювали позиції ООС, - штаб

Бойовики на Донбасі за день 5 разів обстрілювали позиції ООС, - штаб Ілюстративне фото (facebook.com/28brigade)

Втрат серед українських військових немає

У зоні проведення операції об'єднаних сил (ООС) на Донбасі за день, 22 серпня 2018 року, зафіксовано п'ять обстрілів українських позицій з боку проросійських бойовиків. Про це йдеться у повідомленні прес-центру ООС у Facebook.

Як повідомляється, з сьомої години ранку та до 18 години вечора бойовики на Донбасі 5 разів порушували режим тиші, важке озброєння не застосовувалося.

Бойовики обстрілювали українські позиції з гранатометів, стрілецької зброї і кулеметів. Обстріли велися по Станиці Луганській, Кримському, Пісках та Мар’їнці.

"У разі загрози життю військовослужбовців командири приймали рішення на здійснення необхідного вогневого впливу на противника з метою змусити його припинити обстріл. Втрат серед військовослужбовців під час бойових дій не було", - йдеться у повідомленні.

Бойовики на Донбасі за день 5 разів обстрілювали позиції ООС, - штаб

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що сьогодні учасники контактної групи в Мінську домовилися про чергове запровадження режиму тиші на Донбасі з 29 серпня. Зокрема, сторони зобов'язуються здійснити всі необхідні кроки для забезпечення сталого режиму припинення вогню.