16:12 18.04.2018

Nestlé у 2017 р. інвестувала понад 10 млн грн у проекти енергоефективності в Україні

2 хв читати
Nestlé у 2017 р. інвестувала понад 10 млн грн у проекти енергоефективності в Україні

Nestle, один із найбільших світових виробників продуктів харчування, інвестувала понад 10 млн грн у проекти енергоефективності в Україні, повідомив директор Nestlе в Україні та Молдові Ансгар Борнеманн.

"Компанія інвестувала понад 10 млн грн у 22 проекти з енергоефективності в Україні. Це дало змогу досягти економії енергії на 8%", - сказав він на прес-конференції в Києві в середу.

Топ-менеджер також повідомив про інвестування 1 млн грн у 12 проектів зі встановлення спеціального обладнання для збереження природних ресурсів. "Це дало можливість скоротити витрату води на трьох фабриках компанії в обсязі 189 вагонів-цистерн", - уточнив А.Борнеманн.

Nestle розпочала діяльність в Україні в 1994 році з відкриття представництва. Просуває такі міжнародні бренди, як Nescafe, Nesquik, Nuts, Friskies, KitKat та ін.

Група компаній Nestle в Україні об'єднує львівську кондфабрику "Світоч", ТОВ "Нестле Україна", ПрАТ "Волиньхолдинг" (ТМ "Торчин"), ТОВ "Техноком" (ТМ "Мівіна").

Бізнес Nestle в Україні представлений напрямами: кава, напої, кондитерські вироби, кулінарія (холодні соуси, приправи, супи), продукти швидкого приготування, дитяче та спеціальне харчування, готові сніданки, корми для домашніх тварин.

Nestle - найбільша компанія світу у сфері виробництва продуктів харчування і напоїв, яка представлена в 189 країнах. Крім цього, володіє акціями підприємств парфюмерно-косметичної та фармацевтичної промисловості.

Nestlе належать понад 2 тис. торговельних марок, вона має 418 заводів.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА