RU
 

Підсумки 10.11: Перемога Усика і заклик ПорошенкаСюжет

Корреспондент.net,  11 листопада 2018, 06:45
0
1139
Підсумки 10.11: Перемога Усика і заклик Порошенка
Фото: скриншот з відео
Усик нокаутував Беллью і захистив титул абсолютного чемпіона світу

Усик здобув перемогу над британцем Беллью; Порошенко закликав жителів Донбасу не голосувати на "виборах". Корреспондент.net виділяє головні події вчорашнього дня.

 
Усик захистив титул абсолютного чемпіону світу
 
Абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик здобув перемогу над британцем Тоні Беллью в Манчестері. Українець нокаутував британця боковим у восьмому раунді. Таким чином Усик провів перший захист своїх чемпіонських поясів - WBC, WBA (Super), WBO, IBF і The Ring.
 
Цей бій став для Усика 16-м переможним у професійній кар'єрі, з них достроковою перемогою завершилися 12 поєдинків. Крім того, цей поєдинок став для Усика першим у статусі абсолютного чемпіона світу, яким він став 21 липня, коли в Москві у фіналі Всесвітньої боксерської суперсерії переміг росіянина Мурата Гассієва.
 
 
У Києві радикали С14 влаштували акцію проти перевізників
 
На центральному автовокзалі Києва активісти праворадикальної організації С14 організували акцію проти перевізників. Вони звинуватили водіїв маршруток в тому, що ті регулярно відмовляються безкоштовно перевозити бійців АТО.
 
Також в організації звернули увагу на рекламу, яка пропонує автобусні поїздки на непідконтрольну Україні територію Донбасу і в Крим, при цьому претензії стосуються не тільки рейсів, що йдуть з автовокзалу.
 
Порошенко закликав жителів Донбасу не голосувати 11 листопада
 
Президент Петро Порошенко закликав громадян України, які перебувають на непідконтрольних Києву територіях Донецької та Луганської областей, не брати участь у незаконних виборах керівників "ЛДНР", призначених на 11 листопада.
 
"Це ("вибори") Російська Федерація в традиційній для себе манері робить тільки для того, щоб спочатку усунути своїх попередніх маріонеток, які були безпосередньо задіяні у вбивствах, тортурах, порушення законодавства ... Тепер Росія робить цей крок тільки для того, щоб "вибрати" вже призначених наступних маріонеток", - заявив Порошенко, зазначивши, що Україна "жорстко протидіятиме цьому".
 
Через лісові пожежі в Каліфорнії загинуло понад 20 людей
 
Кількість загиблих через лісові пожежі в американському штаті Каліфорнія збільшилася до 23 людей. Тіла загиблих були виявлені в згорілих автомобілях і кількох будинках. Лісова пожежа в Каліфорнії стала найбільш руйнівною в історії штату.
 
В Європі відхилили ключову пропозицію Мей щодо Brexit
 
Європейський Союз відхилив ключову пропозицію прем'єр-міністра Великобританії Терези Мей щодо умов виходу Лондона зі складу ЄС. Йдеться про збереження Британії в митному союзі з Євросоюзом після Brexit. Мей розраховувала подолати останню перешкоду в переговорах щодо Brexit за допомогою цієї пропозиції.
 
В Австрії заарештували російського шпигуна
 
Австрійський відставний полковник, якого підозрюють у 28-річному шпигунстві на користь Росії, заарештований і перебуває під вартою. Рішення про попереднє ув'язнення підозрюваного буде прийнято в понеділок або у вівторок. Ймовірному шпигуну висунуть звинувачення в державній зраді, йому загрожує до десяти років в'язниці.
 

Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Сюжети
СюжетВторгнення Росії в Україну. Онлайн
СюжетПідсумки 23.05: Удар по Харкову і збиття Су-25
СюжетПідсумки 22.05: Удар по Харкову і бої на фронті
СюжетПідсумки 20.05: Смерть Раїсі і ситуація на фронті
СюжетПідсумки 18.05: Закон про мобілізацію і Вовчанськ
За матеріалами: Корреспондент.net
СПЕЦТЕМА: Сюжети
ТЕГИ: Усик
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі