США запровадили візові обмеження для громадян 6 країн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

США запровадили візові обмеження для громадян 6 країн

Світ
999
Президент США Дональд Трамп підписав указ, що вводить візові обмеження для громадян шести країн.
Про це повідомляє “Голос Америки”.
Згідно з указом, припинено видачу імміграційних віз для деяких громадян М’янми, Еритреї, Киргизстану та Нігерії. Деякі громадяни Судану і Танзанії не зможуть брати участь в лотереї “грін-кард”.
Нові обмеження не поширюються на неімміграційні візи – туристичні, бізнес та інші.
Також зберігають силу візові обмеження, встановлені в 2017 році для громадян Ірану, Лівії, Північної Кореї, Сирії, Венесуели, Ємену і Сомалі
Це рішення обумовлено тим, що власника імміграційної візи складніше видворити за межі США, ніж власника американської візи будь-якого іншого типу.
У список потрапили держави, які не привели свої протоколи і процедури ідентифікації осіб відповідно до стандартів США або не передають США інформацію, необхідну для забезпечення безпеки Сполучених Штатів.
В указі президента Трампа, зокрема, сказано, що Киргизстан не випускає електронні паспорти і/або не ділиться деякими видами інформації, включаючи інформацію, що стосується громадської безпеки і тероризму.
Трамп сподівається, що його жорстка імміграційна політика допоможе мобілізувати прихильників для переобрання на виборах у листопаді.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас