ua en ru

В зоні АТО за добу жоден український військовослужбовець не постраждав

В зоні АТО за добу жоден український військовослужбовець не постраждав Фото: новини АТО

Бойовики скоїли 32 обстріли позицій сил АТО

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі протягом минулої доби бойовики здійснили 32 обстріли позицій сил АТО, жоден український військовослужбовець не постраждав. Про це повідомив прес-центр штабу АТО в Facebook.

"За минулу добу бойовики російсько-окупаційних військ здійснили 32 обстріли позицій сил АТО. Зокрема, на Луганському напрямку з 82 мм мінометів агресор вів вогонь по захисникам населеного пункту Новолуганське, а з гранатометів і великокаліберних кулеметів тричі по наших укріпленнях поблизу Луганського. Також великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю противник застосував неподалік Зайцеве", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що на Донецькому напрямку з гранатометів різних типів обстріляні українські позиції в Опитному, Новотроїцькому, Лебединському, Старогнатовці, Мар'їнці і Гнутово.

"Великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю окупанти застосовували по захисниках Авдіївки, Талаківки, Павлополя і Водяного, а БМП - по наших укріпленнях в Пісках. Крім цього зі стрілецької зброї противник відкривав вогонь по опорним пунктам сил АТО неподалік Широкіно, Шахти Бутівка і Кам'янки", - зазначено у повідомленні штабу.

Так, внаслідок ворожого вогню жлден український військовослужбовець не постраждав.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО за добу 27 березня 2018 року...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 27 березень 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за три доби бойовики російсько-окупаційних військ більше 100 разів порушили режим припинення вогню і в черговий раз зірвали розведення сил і техніки сторін у Станиці Луганській.