20:15 19.11.2019

Cadogan Petroleum призначила двох нових членів ради директорів

3 хв читати
Cadogan Petroleum призначила двох нових членів ради директорів

Британська нафтогазова компанія з активами в Україні Cadogan Petroleum відновила склад ради директорів, призначивши Лілію Жолбуа (Lilia Jolibois) незалежним невиконавчим директором, а Жака Махо (Jacques Mahaux) невиконавчим директором, повідомила компанія на сайті Лондонської фондової біржі у вівторок.

На цих посадах Жолбуа і Махо замінили Енріко Теста (Enrico Testa) і Адельмо Скенато (Adelmo Schenato) відповідно. Рішення про звільнення останніх з посад було проголосоване на зборах акціонерів 15 листопада.

Згідно з повідомленням Cadogan, Жолбуа наразі є членом ради в чотирьох компаніях: Futuren S.A., INSEAD, CARA, Aster Fab. Її кар'єра охоплює діяльність в Merrill Lynch, Sara Lee в США і Європі. Вона також обіймала численні посади в сфері фінансів, стратегії, розвитку бізнесу в компанії Lafarge Group.

Махо також був на різних керівних посадах в групі Crédit Agricole в Люксембурзі, CA Indosuez, Indosuez Bank і різних люксембурзьких і швейцарських холдингових компаніях, що працюють у промислових секторах. Наразі є членом наглядової ради в ETAM SCA.

Раніше повідомлялося, що головний виконавчий директор Гвідо Мікелотті подав у відставку, посаду Chief Executive Officer (CEO) з 18 листопада зайняв Фаді Халуф.

Як повідомлялося, незадоволені акціонери Cadogan, зокрема Мішель Міус (Michel Meeus, незалежний невиконавчий директор) і SPF Devola SA, яким належить відповідно 11,03% і 7,39% домоглися скликання на 15 листопада зборів акціонерів для зміни директорів. Свої наміри вони аргументували погіршенням показників діяльності компанії.

Cadogan займається розробкою Дебеславецького і Монастирецького родовищ. За підсумками 2018 року одержала $ 1,2 млн чистого прибутку проти $ 1,6 млн чистого збитку в 2017 році. Середньодобовий видобуток вуглеводнів минулого року збільшився на 61% - до 250 барелів нафтового еквівалента.

Згідно з даними на сайті компанії і Лондонської фондової біржі, 28,55% її акцій належить SPQR Capital Holdings SA, 11,03% - Мішелю Міусу (Michel Meeus), 7,93% - CA Indosuez SA. Веронік Салик володіє 7,62% акцій, SPF Devola SA - 7,39%, П'єр Салик - 3,37%. Ще 5,94% володіє компанія Kellet Overseas Inc.

Cadogan у першому півріччі 2019 року одержала $ 2,56 млн чистого прибутку проти $ 0,32 млн чистого збитку за аналогічний період 2018 року, що пов'язано з позитивною переоцінкою в $ 4,8 млн конвертованої позики італійської Proger Managers & Partners s.r.l.

Її дохід у січні-червні цього року знизився на 37,5% - до $ 3,32 млн, валовий прибуток - на 26,6%, до $ 0,45 млн, тож, як було вирішено в умовах низьких цін на газ на ринку, скоротити обсяги торгів ним і дочекатися підвищення цін у другому кварталі із запасами газу.

Середньодобовий видобуток нафти в січні-червні 2019 року завдяки завершенню буріння свердловини Блаж-10 на Монастирецькому родовищі збільшився на 27% у порівнянні з січнем-червнем 2018 року - до 297 барелів нафтового еквівалента (boepd), а в червні досягла 387 bpd.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Франція виділить 200 млн євро підприємствам, які інвестуватимуть у відновлення критичної інфраструктури України - Макрон

Зеленський обговорив із Макроном ситуацію на полі бою і можливість протидії РФ

Франція починає постачання Україні літаків Міраж-2000 і навчить персонал однієї бригади - Макрон на зустрічі з Зеленським

Кулеба обговорив із вісьмома міністрами Північної Європи та Балтії способи забезпечення переваги України на полі бою

Зеленський обговорив з американськими депутатами захист від російських обстрілів

ВР ухвалила закон, що регламентує повноваження Держспецзв'язку щодо закупівлі безпілотних систем, боєприпасів до них, а також засобів РЕБ

90% рятувальників і поліцейських заброньовано

Чиновника КМДА, підозрюваного у вимаганні грошей з перевізників, відсторонено від посади, йому обрано запобіжний захід

Окупанти 14 разів обстріляли Нікопольський район, є жертви та руйнування

Кабмін схвалив залучення ще 30 млн євро від KfW на реконструкцію однієї з підстанцій у Львівській області - Шмигаль

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА