08:29 10.04.2019

В Індії госпіталізували Далай-ламу

1 хв читати
В Індії госпіталізували Далай-ламу

У вівторок, 9 квітня, духовного лідера буддистів Тибету Далай-ламу XIV госпіталізували в приватну лікарню в Нью-Делі. Про це з посиланням на його особистого секретаря Тензіна Таклха повідомляють видання NDTV і The Hindu.

"Його Святість відчував певний дискомфорт сьогодні вранці в Дхарамсалі. Щоб запобігти хворобі, ми приїхали в Делі", - сказав він.

Згодом у духовного лідера, як уточнив Таклха, діагностували інфекцію грудної клітини. Наступні кілька днів він повинен знаходитися під наглядом лікаря, вказав секретар Далай-лами.

В індійське місто Дхарамсала духовний лідер тибетських буддистів, як пояснює NDTV, повернувся в понеділок, 8 квітня, після зустрічі в Нью-Делі на вихідних з молодими лідерами з усього світу. Решту деталей про те, що трапилося, Таклха не розкрив.

Далай-ламі XIV 83 роки. Вже понад 75 років він є хранителем традицій і духовним лідером тибетського буддизму школи Гелугпа. Він регулярно виступає з духовними настановами по всьому світу.
 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"Ліси України" у 2024 р. поставлять Міноборони 28 тис. куб. метрів деревини

Майбутній скринінг українського законодавства - привід показати конкурентоспроможність українського агросектору, вважає торгпред України

Шмигаль обговорив із лідерами країн ЄС забезпечення України системами ППО

Окупанти здійснили 23 обстріли Сумської області, зафіксовано 81 вибух

Ворог наступає на покровському напрямку, але ЗС України вживають заходів щодо стабілізації

29 травня: Яке сьогодні свято, все про цей день

Україна найближчими днями отримає перші снаряди в рамках ініціативи Чехії

Окупанти наростили інтенсивність атак майже по всій лінії фронту

Щоденні атаки росіян Харкова доводять їхню мету стерти з лиця землі друге за величиною місто в Україні, тому потрібна сучасна зброя

Зеленський: Україна очікує на Саміті миру присутності різних держав, націй і континентів, щоб кожен міг проявити своє лідерство в захисті спільних цінностей

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА