07:06 29.09.2018

Руслана Лижичко стала глобальним амбасадором відновлюваної енергії

2 хв читати
Руслана Лижичко стала глобальним амбасадором відновлюваної енергії

Відома українська співачка, громадська діячка Руслана Лижичко на саміті WindEnergy Hamburg 2018 у Гамбурзі (Німеччина) стала глобальним амбасадором відновлюваної енергії, повідомляє прес-служба Міністерства закордонних справ (МЗС) України.

За інформацією українського МЗС, на глобальному саміті WindEnergy Hamburg 2018 Руслана була офіційно призначена амбасадором відновлюваної енергії в світі і отримала відповідний сертифікат Global 100% RE від генерального секретаря Всесвітньої вітроенергетичної асоціації та члена виконавчого комітету платформи Global 100% RE. Стефана Гсаенера.

"Я хочу звернутися до всіх і пообіцяти, що буду займатися питанням переходу людства на 100% відновлюваних джерел енергії 24/7. Я зроблю все, що від мене буде залежати, щоб це сталося якомога швидше", - заявила Р. Лижичко.

Вона закликала людство не забувати про поновлювані джерела енергії.

"Недостатньо просто говорити. Недостатньо просто організовувати заходи. Для кожної людини перехід на чисту енергію означає, в тому числі, і відмову від штучних речей, від наркотиків. Для всього людства і всієї планети це означає відмову від ядерної енергії, використання вугілля, нафти і газу - повну відмову від цієї темної енергії і побудованої на ній системі. Вона руйнує все наше життя. Не тільки окрему його частину", -звернулась амбасадор до присутніх.

Р. Лижичко підкреслила, що бачить свою місію як амбасадора в тому, щоб зробити поновлювану енергію найбільш популярною в світі: "І я знаю, як це зробити за допомогою свого голосу. У мене є програма і план дій. Я хочу, щоб кожна людина на цій планеті задалася питанням, яку енергію вона використовує. У нас достатньо сил і можливостей змінити це".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На полях Азійського саміту Зеленський обговорив із міністром оборони США посилення української ППО та коаліцію F-16

У Миколаївській області вночі збито 11 "шахедів", через падіння уламків горіли склади промпідприємства

Війська РФ протягом доби завдали понад 380 ударів по Запорізькій області

Силами ППО вночі знищено 24 із 25 "шахедів", які атакували Україну

Війна з Китаєм не є неминучою, незважаючи на зростаючу напруженість в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні - глава Пентагону

Україна має підтвердження 106 країн про участь у Саміті миру

У Чорному морі перебувають три кораблі РФ, зокрема один носій "Калібрів"

Міністр оборони Китаю заявляє про відсутність поставок зброї Росії

Сили оборони за добу ліквідували 1080 окупантів

Китайський безекіпажний космічний корабель приземлився на зворотному боці Місяця для історичної місії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА