День фінансів, 4 серпня: "великий законопроєкт" про мінімум, Кредит Дніпро у Ярославського, плани щодо обов'язкового техогляду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 4 серпня: "великий законопроєкт" про мінімум, Кредит Дніпро у Ярославського, плани щодо обов'язкового техогляду

613
Вівторок, 4 серпня, надав багато “поживи для роздумів” про майбутнє.
Бізнес все ще налаштований на скорочення. У липні 2020 року підприємства продовжували адаптуватися до діяльності в умовах карантину. Четвертий місяць поспіль український бізнес налаштований на скорочення загальної кількості робітників, кажуть в НБУ. А ось в яких сферах вдалося працевлаштувати понад 200 тис. українців – повідомили в центрі зайнятості. Також завдяки програмі з часткового безробіття збережено 357 тис. робочих місць.
Українці продають більше валюти банкам. За даними НБУ, в липні обсяг операцій на готівковому ринку був максимальним з початку року – 2 863,8 млн доларів. В цілому з початку року населення продало банкам валюти на 8 721,7 млн доларів і купило на 7 751,5 млн доларів. Нагадаємо, завжди корисні прогнози щодо подій на валютному ринку від фінансового експерта Олексія Козирєва можна подивитися на Youtube-каналі Finance.ua. Заходьте, дивіться, підписуйтесь.
До речі, в продовження теми про відео. Пам’ятайте, ми писали про те, що можна купити, якщо кинути курити прямо зараз? Хто ще не читав – ось посилання. Отримали багато відгуків щодо цього тексту і вирішили зробити його ще більш доступним. Відео вже на Youtube-каналі Finance.
За підробку документів лякають обмеженням свободи. Кабінет Міністрів пропонує посилити відповідальність за підробку паспортів, свідоцтв про шлюб та інших документів, що посвідчують особу та громадянство. Пропонують за викрадення карати штрафом у розмірі до 50 неоподатковуваних мінімумів громадян або обмеженням волі на строк до 3 років. Зараз обмеження свободи громадян не передбачено.
Не забувають лякати і обов’язковим техоглядом. Скасована в 2011 році схема обов’язкового техогляду для всіх транспортних засобів може повернутися вже цієї осені. Ініціатором повернення техогляду виступає Міністерство інфраструктури України. Раніше повідомлялося, що в новому законі про техогляд обіцяють відібрати цю функцію у МВС і виключити можливість поборів з водіїв.
Кредит Дніпро у Ярославського. 3 серпня 2020 року між компанією «Бренкрофт Ентерпрайзез Лімітед», яка виступає єдиним акціонером Банку Кредит Дніпро, та Олександром Ярославським, власником та президентом групи DCH, укладено угоду про відчуження 100% акцій у статутному капіталі банку Кредит Дніпро. Внаслідок укладення зазначеної Угоди Олександр Ярославський стає кінцевим бенефіціарним власником фінустанови.
“Великий законопроєкт” про мінімум. У Верховній Раді України готується “великий законопроєкт”, який буде безпосередньо стосуватися розміру прожиткового мінімуму. За словами голови профільного Комітету Верховної Ради України з питань соцполітики та захисту прав ветеранів Галини Третьякової, під час парламентських слухань комітет дійшов висновку, що в нашій країні розмір прожиткового мінімуму занижений як мінімум удвічі. При цьому слід враховувати, що саме на його основі проводиться нарахування пенсій і низки інших соціальних виплат.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас