У Львівській області відкрили потужну сонячну електростанцію на даху (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Львівській області відкрили потужну сонячну електростанцію на даху (відео)

Енергетика
3117
Потужну покрівельну сонячну електростанцію відкрили у Львівській області, на території ВАТ «Львівська товарно-сировинна фірма «Львівресурси». Про це повідомили у прес-службі Львівської облдержадміністрації.
СЕС потужністю 500 кВт збільшить частку альтернативної енергії і знизить використання вуглеводневих енергоносіїв при виробництві електричної енергії.
Сонячна електростанція – це спільний проект ТОВ «Арт-Енерго» і ВАТ «Львівська товарно-сировинна фірма «Львівресурси». Планується, що за рік вона буде виробляти близько 549,945 кВт/год електроенергії.
Перша черга електростанції складається з 1880 панелей, розташованих на всіх 6 дахах фірми. Сума інвестицій, залучених у будівництво СЕС, становить понад 14 млн грн.

Це вже 8-й проект з сонячних електростанцій, який реалізується на території Львівської області. Загальна потужність всіх СЕС становить майже 28 МВт. Крім того, на території області діють 2 міні-гідроелектростанції, а також вітрові електростанції, загальна потужність яких сягає майже 50 МВт.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас